Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jillka ja pracuje w urzędzie a dokładniej w Powiatowym Centrum Pomocy Rodzinie ;-) Laluś ja nie lubię dużych miast, dlatego Gdańsk, Gdynia i Sopot odpadają u mnie, byłam też we Władysławowie ale też mnie nie zachwycił, najbardziej przypadło mi do gustu Darłówko i Niechorze tylko, że to są małe miejscowości Czarnooka ja trzymam kciuki za Twoją tempkę i mam nadzieje, a w sumie to przeczuwam, że oznacza tylko jedno: fasolkę
Myniu tylko nie szalej za bardzo na tym weselu żebyś miała siły dla Twojego S. ;-)
Oki dziewczyny wpadłam tylko na chwilę aby wpisać tempkę i uciekam, życzę owocnych staranek i udanego weekendu
CZARNOOKA testuj kochana bo tempka szybuje. trzymam kciuki:*
dziewczyny ale mnie boli ręka prawa, całe ramie bark i prawa pierś że oddechu złapac nie mogę boli bardzo. aż becze przy tym....
trzymajcie się kochane:*
Mężulek mnie wymęczył, chociaż On twierdzi, że to JA Go wymęczyłam Nie ważne kto kogo ważne że było boooossskkooo Asitko dzięki za odpowiedź. Niechorze też sprawdzę na necie Chciałabym pozwiedzać troszkę też przy okazji
hej dziewczynki tak jak mowilam ze nie jestem w ciazy tak i jest testu co prawda nie robilam ale tempka mowi sama za siebie
jak maz wroci z pracy to mi kupi test zanim nalykam sie lekow przeciwbolowych . dzisiaj wezme luteine bo mnei chyba cos rozsadzi ;(;(
teraz juz wiem co moze spowodowac stres to juz drugi raz w tym roku jak tak mi sie wszystko rozregulowalo.
Dziewczyny jestem tu nowa, pomóżcie Wczoraj wieczorem zrobiłam test, dziś rano zrobiłam drugi, na dwóch mam 2 kreski, z czego ta druga jest blada, ale jest, czy jestem w ciąży? Jak było u Was? Na wtorek rano zapisana jestem do ginekologa, wtedy wszystko się potwierdzi czy tak czy nie Oczywiście kochałam się z moim chłopakiem w dni płodne bez zabezpieczenia, wiedzieliśmy co robimy Teraz jest wielka niepewność! Okres planowo powinnam dostać w poniedziałek max wtorek...
Poważnie?? Bo ja już sama nie wiem To by było takie łatwe? Nie mam jeszcze dzieci, więc nie wiem co powinnam czuć Ogólnie ostatnio jestem jakaś zmęczona, zawsze to mój chłopak padał wieczorem, a ostatnio ja! :/ W necie czytałam właśnie, że nawet bardzo jasna kreska oznacza ciążę! Wszystko wyjaśni się we wtorek rano... Szkoda, że mój ginekolog nie przyjmuje w soboty :/ Ale myślisz, że te testy były wiarygodne? Bo okres dopiero powinnam mieć w pon albo wtorek.
nic nie szkodzi ze @ powinnas miec w poniedzialek czy wtorek to zalezy od kobiety albo wykaze ci II kreseczki przed dniem planowanej miesiaczki albo dopiero po
uwierz mi jestem pewna ze jestes w ciazy jakiej czulosci robilas testy 10 czy 25?
jakies objawy masz? boli cie brzuch piersi?
O Boże Nie znam się Jeden jakiś Babycheck, a drugi Guick Vue na tym jest napisane, że 25 Brzuch mnie pobolewał wczoraj i przedwczoraj tak nisko, jak na okres. A piersi właśnie mnie nie bolą, a zawsze przed okresem były bardzo wrażliwe, chociaż dużo ich nie ma Normalnie sama nie wiem co mam myśleć. Bo te kreski są naprawdę blade, ale jednak są