reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witam dziewczynki :-D

Jillka ja pracuje w urzędzie a dokładniej w Powiatowym Centrum Pomocy Rodzinie ;-)
Laluś ja nie lubię dużych miast, dlatego Gdańsk, Gdynia i Sopot odpadają u mnie, byłam też we Władysławowie ale też mnie nie zachwycił, najbardziej przypadło mi do gustu Darłówko i Niechorze tylko, że to są małe miejscowości :tak:
Czarnooka ja trzymam kciuki za Twoją tempkę i mam nadzieje, a w sumie to przeczuwam, że oznacza tylko jedno: fasolkę :tak:

Myniu tylko nie szalej za bardzo na tym weselu żebyś miała siły dla Twojego S. ;-)
Oki dziewczyny wpadłam tylko na chwilę aby wpisać tempkę i uciekam, życzę owocnych staranek i udanego weekendu :tak:

Buziaki :********

CZARNOOKA testuj kochana bo tempka szybuje. trzymam kciuki:*

dziewczyny ale mnie boli ręka prawa, całe ramie bark i prawa pierś że oddechu złapac nie mogę:( boli bardzo. aż becze przy tym....
trzymajcie się kochane:*

Mężulek mnie wymęczył, chociaż On twierdzi, że to JA Go wymęczyłam :-p Nie ważne kto kogo ważne że było boooossskkooo :-D Asitko dzięki za odpowiedź. Niechorze też sprawdzę na necie :-p Chciałabym pozwiedzać troszkę też przy okazji :tak:

hej dziewczynki tak jak mowilam ze nie jestem w ciazy tak i jest ;) testu co prawda nie robilam ale tempka mowi sama za siebie ;)
jak maz wroci z pracy to mi kupi test zanim nalykam sie lekow przeciwbolowych . dzisiaj wezme luteine bo mnei chyba cos rozsadzi ;(;(

teraz juz wiem co moze spowodowac stres to juz drugi raz w tym roku jak tak mi sie wszystko rozregulowalo.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jestem tu nowa, pomóżcie :) Wczoraj wieczorem zrobiłam test, dziś rano zrobiłam drugi, na dwóch mam 2 kreski, z czego ta druga jest blada, ale jest, czy jestem w ciąży? :) Jak było u Was? Na wtorek rano zapisana jestem do ginekologa, wtedy wszystko się potwierdzi czy tak czy nie :) Oczywiście kochałam się z moim chłopakiem w dni płodne bez zabezpieczenia, wiedzieliśmy co robimy :) Teraz jest wielka niepewność! Okres planowo powinnam dostać w poniedziałek max wtorek...

Poważnie?? :) Bo ja już sama nie wiem :D To by było takie łatwe? :D Nie mam jeszcze dzieci, więc nie wiem co powinnam czuć :) Ogólnie ostatnio jestem jakaś zmęczona, zawsze to mój chłopak padał wieczorem, a ostatnio ja! :/ W necie czytałam właśnie, że nawet bardzo jasna kreska oznacza ciążę! Wszystko wyjaśni się we wtorek rano... Szkoda, że mój ginekolog nie przyjmuje w soboty :/ :P Ale myślisz, że te testy były wiarygodne? Bo okres dopiero powinnam mieć w pon albo wtorek.

nic nie szkodzi ze @ powinnas miec w poniedzialek czy wtorek ;) to zalezy od kobiety albo wykaze ci II kreseczki przed dniem planowanej miesiaczki albo dopiero po ;)
uwierz mi jestem pewna ze jestes w ciazy ;) jakiej czulosci robilas testy 10 czy 25?
jakies objawy masz? boli cie brzuch piersi?

reklama
O Boże :D Nie znam się :P Jeden jakiś Babycheck, a drugi Guick Vue na tym jest napisane, że 25 :) Brzuch mnie pobolewał wczoraj i przedwczoraj tak nisko, jak na okres. A piersi właśnie mnie nie bolą, a zawsze przed okresem były bardzo wrażliwe, chociaż dużo ich nie ma :P Normalnie sama nie wiem co mam myśleć. Bo te kreski są naprawdę blade, ale jednak są :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry