reklama

Staranka od stycznia 2012.

Jillka dopiero wróciłam z weselicha do domu i właśnie robię listę rzeczy do spakowania, pranie dopiero teraz robię... no ale do wtorkowego ranka powinno mi wyschnąć:)
Laluś ja z nadmorskich miejscowości kocham Kołobrzeg :) Tylko Kołobrzeg :) Chociaż jadąc od mojej strony nie jest on najbliżej a to też warto brać pod uwagę :)
Agnieszko temperatura małej około 37,3 nie powinnaś się wg mnie martwić, to znaczy że organizm walczy a to bardzo dobrze. Gorzej mają bezgorączkowcy. Dopiero jak malutka będzie miała koło 37,8-38 to jest już niefajnie ale też daj jakiś syropek przeciwgorączkowy i będzie git. Zdrówka dla Dominisi :)
Domiczku dbaj o siebie
Sihaya, no sama nie wiem czy dobrze, że nie dostałaś tabletek... ale skoro powtórzenie badania już w następnym cyklu to nie tak źle...
Agacynda jak w szkole? Fajni ludzie na roku się trafili?

Ja na weselu bawiłam się zaskakująco dobrze. Panu młodemu składając życzenia powiedziałam, że jak będzie niedobry dla mojej Asi to mu nakopię i nawet koledzy mu nie pomogą (policjant :-D). Świadek był niesamowity, jeszcze na takim weselu nie byłam, żeby świadek w ciągu godziny robił 3 kursy po wszystkich stolikach i dolewał wódkę każdemu kto ma pusty kieliszek. I to co najbardziej mnie zawsze od wesel odstręcza - te zabawy które towarzysza oczepinom (wiem, że w różnych rejonach różnie się to nazywa ale u mnie właśnie tak). Wyjątkowo nie były to obleśne zabawy tylko takie sympatyczne:).
No a wyjazdu do mojego kochanego Stevenka tak się nie mogę doczekać, że oszaleję chyba.

reklama
sihaya dlaczego prolaktyna przed owulką? Mam hiperprolaktynemię i dla mnie to się trochę mija z celem, bo prolaktyna w pierwszej połowie cyklu wzrasta u każdej kobiety i jest to normalne. Dopiero po owulacji prolaktyna powinna spadać, a zwiększać się powinien progesteron. Byłam u 3 ginekologów i każdy kazał mi badać prolaktynę od 18 dnia najwcześniej, ale normą jest, że koło 20. Dlatego moim zdaniem prolaktyna badana wcześniej nic nie wnosi...

Myniu ludzie trafili się bardzo w porządku. Nawet zajęcia były bardzo ciekawe o dziwo... szkoda tylko, że dzisiaj mi się nie chciało jechać no ale trudno... Następny zjazd dopiero 17 listopada...

jutro jadę na szkolenie... dzisiaj jestem padnięta i wkur*iona... @ przyjdzie. pewnie na wyjeździe.

To jak na wyjeździe to nie za fajnie... ale może uda się uniknąć? Chyba dwa dni masz to szolenie, prawda? To może jeszcze się małpisko powstrzyma :)A jak Drakula? przeszło jej? Ja zostawiłam Fiśka u rodziców i tak okropnie za nim tęsknię:) Brak mi tego łobuza... nie ma do kogo buzi otworzyć

No nie sądzę aby się @ wstrzymała, bo jutro biorę ostatnią tabletkę duphastonu. więc 23 powinna być... na 95%.

A Drakula drze japę co chwilę, że jeść chce. Póki co jest karmiona słoiczkami dla dzieciaczków, żeby jej brzuszek się trochę przyzwyczaił. DOstała zastrzyk w dupeczkę i już biegunki nie ma, więc chociaż tyle dobrze.

A jeśli chodzi o tęsknotę za Fiśkiem, to wiem co to znaczy. JA dzisiaj cały dzień spędziłam z A u rodziców i już mi się chciało do domu wracać do moich dziewczynek, bo same siedziały. napewno się nie nudziły, ale ...

Hej dziewczynki. przyszedl chyba czas na mnie bym mogla powiedziec ze wypisuje sie ze staranek widze ze to nie ma sensu. co cykl to @ przychodzi. zadnych nadzieji na dzidziolka. chyba trzeba bardziej sie wziasc za siebie porobic o wiele wiecej badan. albo zaczac poprostu IUI. poczekamy do nastepnego roku bo i tak teraz kasy brak.
bede was dogladac podczytywac bo z rodziny sie tak naprawde nie odchodzi. 3 mam za was mocno kciuki ;*;*;* trzymajcie sie Kochane :*

Cześć :) Zmierzyłam temp i 37 stopni :szok: To tak powinno być? Zaznaczę, że gorączki nie mam i moje przeziębienie poszło w zapomnienie (zrymowało mi się :-p)

Myniu ja mam Kołobrzeg oddalony od mojego miasta 2 godziny pociągiem. I też lubię to miasto. Ale ja nie lubię jeździć dwa razy w to samo miejsce. Wyjątkiem było teraz Świnoujście bo jechaliśmy z moimi teściami. Ale pod koniec to ja już się nudziłam...

Czarnooka No cóż jak tak czujesz i taka jest Twoja potrzeba. Bardzo Bardzo trzymam za Ciebie kciuki... :* I Tulam Cię Bardzo Mocno :* :* :* :*

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny, ja dzisiaj idę na kontrolę także wpadłam tylko na chwilkę doczytać Was bo od piątku nie zaglądałam.
Jillka oj na patrzę sie nap patrzę już kiedyś o tym pisałam, ze teraz jestem w dziale gdzie "Ścigam" rodziców biologicznych i masakra takie patologie, że hej i on mają dzieci a my nie... jakie o niesprawiedliwe:no:
Domikcw kochana idź z tą ręką do lekarza :tak:
Myniu jeszcze tylko jeden dzień i już będziesz ze swoim S :tak::-D
Czarnooka Ty mi się tu kochana nie stresuj bo na pewno będzie wszystko dobrze, odpuść sobie trochę a zobaczysz, że od razu zaciążysz :tak::-)
Agacynda to Ty teraz będziesz na moim terenie ;-)
Laluś trzymam kciuki za tempkę żeby już nie spadła :tak:
Za resztę dziewczyn, które maja teraz owulkę (tak jak ja) trzymam kciuki :tak:
Do wieczorka :****

reklama
jestem i żyje:)
weekend byl ciężki. reka okropnie bolała ale po smarowaniu i dwóch dniach okropnego bólu przeszło. brzuszek też pobolewał ale już jest wszystko ok. po śniadanku siedzę i nadrabiam zaległosci.

CZARNOOKA przykro mi:( tulę Cię mocno:* zobaczysz będzie i dzidzia w Twoim życiu. z całego serca Ci tego życzę:*
ASITA stres przed babaniami męża juz pewnie rośnie?
SIHAYA oby następne badanie wyszło w normie i żebyś nie musiała łykac następnych lekarstw:*
MYNIA to fajnie, że weselicho się udało. o ktorej wyjeżdzasz??
AGACYNDA dobrze, ze z malenstwem już lepiej. biedna by się wykończyła z tą biegunką.
LALUŚ oby tempka rosła i już nie spadła:)
KINGA jak test?? dalej negatywny??

ciekawe co tam u Mgiełki?? miala iśc do ginka sprawdzic czy owulka jest czy bez clo się nie obejdzie. odezwij się:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry