reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Czarnooka no nie wiem czy ciąża... tak szybko by się to wszystko zadziało??? :-p

Asitko nie dziękuję :*

To czemu ta temperatura taka wysoka??? No na ciążę to chyba za wcześnie...

Hej kochane :)
Trochę mnie tu nie było i już zapomniałam co chciałam napisać :sorry2:
U nas wszystko ok, w sobotę mieliśmy 5 rocznicę ślubu :) Strasznie szybko zleciało :)
Myniu zobacz jak zleciało, jutro już lecisz do S :) Masz tu fluidki na podróż &&&&&&&&& i nie waż mi się wracać bez fasolki:tak:
Domik dobrze, że ręka przestała Ci dokuczać i że brzuszek też już nie boli :)
Czarnooka trzymam kciuki, żeby to zawieszenie zaoowocowało w II kreseczki &&&&&&&&
Asita kciuki za owocne staranka :) &&&&&&&&&
Laluś tempka piękna więc dmucham, żeby już nie spadła &&&&&&&
Agacynda udanego szkolenia :) Dobrze, że z Drakulą już ok, jak drze japkę że głodna tzn że już z nią lepiej:-D
Aga jak Dominisia? Mam nadzieję, że już lepiej się miewa Twoje słoneczko, Dużo zdrówka dla niej :)

To tylko co zapamiętałam :) Reszta dziewczynek proszę się nie gniewać na mnie :* I macie &&&&&&&&&&&&

Po samej temperaturze to tak ciężko powiedzieć kiedy była dokładnie, musiałabyś jeszcze obserwować śluz bo śluz bardzo wiele mówi. Ale wg mnie mogła być jakoś 12-13dc tylko że wtedy test owulacyjny wyszedł Ci negatywny. A czemu tylko jeden test robiłaś?

Anke witaj spowrotem :) To się naczekałaś na ten @, ale dobrze, że już się pojawił :)

Hej, hej :)
Anke, oby Ci się cykl nie rozregulował, bo wiem, że już to nudne ale jak mis ie rozregulował to nie dosyć,że na wywołanie musiałam brać to jeszcze dwa następne miałam spieprzone i pewnie kolejne byłyby podobne gdyby nie luteina.
Domiczku, dobrze, że zapytałaś bo ja nie pamiętałam o której lecę :) Ale już sprawdziłam - o 19:15 i już o 20:55 będę w ramionach S:) Dziś jeszcze tylko wieczór piękności mnie czeka :) Juz odprawiłam się oprze internet:)
Asitko, okrutnie okrutnie nie mogę się doczekać:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry