reklama

Staranka od stycznia 2012.

hej kobietki
u mnie mała dalej chora byłyśmy dzisiaj znowu u lekarza no i w uchu rozwinął się stan zapalny a kropelki nic nie dały, mała ma antybiotyk jedno co mnie dziwi to to że ucho jej nie boli tylko ma te 37,5 gorączki i kolejny tydzień w domu
ehhh niech ona już jest zdrowa pieprzone przedszkole
dziewczyny jestem taka zła siedze i wyje jak dziecko ,nie lubie jak ona jest chora a jak teraz poszła do ego przedszkola to choruje cały czas

Ostatnia edycja:
reklama
Agnieszko dzieciaczki często tak chorują na początku przedszkola, oby się wychorowała teraz i już było dobrze. Pozdrowienia dla maluszka:)
MArgotko, no zleciało, zleciało... trochę mi się nie chce wierzyć, żeby miało się udać, ale z drugiej strony czemu nie? Tak mocno bym tego chciała. S. też, nawet głuptas powiedział swojej mamie, że do niego przyjeżdżam i będziemy się starać o dzidziusia... no co za facet :) Dobrze, że jej nie znam bo byłoby mi głupio :) tzn nie że w ogóle powiedział, że chcemy mieć dziecko, tylko, że ona tak dokładnie zna termin starań :)

Cześć dziewczyny

Domikcw u mnie po staremu ehhh, brak czasu bo mąż wrócił, do lekarza dotarłam dopiero w ten piątek na ten dzień owulacji nie było , był jakiś pęcherzyk około 14mm, i lekarz powiedział, że może urośnie, nie jest pewien, wtedy będzie znaczyło że cykle mi sie wydłużyły, mam przyjść 3 lub 4 listopad ( ma akurat dyżur na oddziale u siebie w szpitalu) i wtedy dowiem sie czy owu była, czy cykl bezowulacyjny ehhh i takie to życie, ja biorę na te problemy z żołądkiem emanerę i debridat i nawet pomagają ale dziś jakoś jest gorzej ehhh
no i w tych pachwinach mnie ciągnie mam zawroty głowy a juz mi sie nie chce łazić po lekarzach
beznadzieja
a tak to mam coraz mniej czasu bo robię sobie dodatkowo szkołę w wekendy, mam

MYNIA no to szybko podróż zleci:) ma Twój S pewnie dobry kntakt z mamą, ale mnie tak jak Tobie byłoby potwornie glupio spojżec w oczy przyszłej teściowej... przeszłam przez coś podobnego i nie zyczę nikomu. myslałam, ze się pod ziemię zapadnę.
MARGOTKA to wszystkiego najlepszego z okazji 5 rocznicy ślubu:* dużo miłosci i spełnienia wszystkich marzeń:* a jak się czujesz??
AGNIESZKA biedna Misia:( ale dzieci czesto po zetknieciu się z przedszkolem choruja. musicie swoje pewnie przejśc i nie ma mocnych. buziaki dla niej a Ty się nie stresuj:*
SAILOR komputer z buta to moze się naprawi:-D
MGIEŁKA fajnie, że się odezwałaś:) jak Oliwka?? a Ty biedna dalej się nie wykurowalaś z tego wszystkiego. eh... ale ważne, że mąż w domu to inaczej się człowiek czuje:)
NOELLE, PIANKA co tam u Was??

Hej dziewczynki :-)

Nie odzywalam się, bo przez weekend zdychałam, dopadły mnie mega mdłości i ból gardła ale dziś już lepiej z gardłem za to mdłości sa jeszcze większe :eek: Właśnie popijam herbatkę imbirową i ciekawa jestem czy mi cokolwiek pomoże :confused: W piatek idę do gina i już doczekać się nie mogę ...

Myniu ode mnie masz moc &&&&&&&&&&&&&&& i żeby wyjazd był udany (Ps. ja też kocham i uwielbiam Kołobrzeg i mogę tam jeźdżiź non stop) ;-)

Agnieszka moja córa też chorowała w przedszkolu na początku non stop, jak pojechałam z nią do sanatorium to od tego czasu (odpukać) nie choruje.

Laluś trzymam kciuki żeby tempka nie spadła :-)

Czarnooka
tulam Cię mocno i na pewno będzie dobrze ;-)

Anke no to teraz do dzieła ;-)

Dziewczyny ja tylko na chwilkę
U mnie się popierniczył cykl strasznie...ale dziś idę jeszcze raz idę do gina zobaczyć czy owulka była...
Chyba trzeba ten cykl na straty spisać...a tak pięknie było do tej pory...szkoda gadać....
pozdrawiam Was i trzymam kciuki!
Odezwę się wieczorem albo jutro bo wizyta na 20.30...

reklama
Isis nie dziękuje. A jak Ty się czujesz???

Chociaż ja nie wiem czy już by coś mogły wykazać temperatury. I taka ma być aż do miesiączki i jak nie spadnie tzn., że jest ciąża???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry