Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Najpierw zaznacz te dni kiedy byłaś przeziębiona jako zaburzone. Miałaś stan podgorączkowy jak widać... Nawet lekkie przeziębienie wpływa na temperaturę. Zaznacz i zobaczymy jak to będzie wyglądało...
Nie tak. W tym okienku gdzie wpisujesz temperaturę to masz takie kwadraciki przedwcześnie podwyższona i zaburzona. Odznacz w tych dniach kiedy chorowałaś kwadraciki zaburzona....
Nie wiem czemu nie obniżyła Ci się ta gruba czerwona krecha. Ja jak daje zaburzoną temperaturę to mi jej w ogóle pod uwagę nie bierze i wtedy ta krecha powinna Ci zjechać na wysokość temperatur z czerwonymi kropkami, a zatem na taką wysokość jak miałaś w poprzednim cyklu. Wtedy skok i dzisiejsza temperatura plasowałyby się ładnie nad drugą kreską...
Może coś z ustawieniami. Pogrzebię tam zobaczę, co może być nie tak.
AAAaaaa to ja już robiłam te polędwiczki, kompletnie nie skojarzyłam... :-)
Sihaya ja jestem tak skonana, że w tym momencie mam oko w nosie i kompletnie nie ogarniam. szczególnie przy wstaniu dzisiaj o 7, konferencji i generalnie bez kawy... 4 godziny prowadzenie auta, robienie poprawek na nowych ladach w sklepie (no bo jeszcze w pracy bylam) i dopiero dom... jestem W-Y-K-O-N-C-Z-O-N-A