• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Najpierw zaznacz te dni kiedy byłaś przeziębiona jako zaburzone. Miałaś stan podgorączkowy jak widać... Nawet lekkie przeziębienie wpływa na temperaturę. Zaznacz i zobaczymy jak to będzie wyglądało...

Nie wiem czemu nie obniżyła Ci się ta gruba czerwona krecha. Ja jak daje zaburzoną temperaturę to mi jej w ogóle pod uwagę nie bierze i wtedy ta krecha powinna Ci zjechać na wysokość temperatur z czerwonymi kropkami, a zatem na taką wysokość jak miałaś w poprzednim cyklu. Wtedy skok i dzisiejsza temperatura plasowałyby się ładnie nad drugą kreską...
Może coś z ustawieniami. Pogrzebię tam zobaczę, co może być nie tak.

AAAaaaa to ja już robiłam te polędwiczki, kompletnie nie skojarzyłam... :-)

Sihaya ja jestem tak skonana, że w tym momencie mam oko w nosie i kompletnie nie ogarniam. szczególnie przy wstaniu dzisiaj o 7, konferencji i generalnie bez kawy... 4 godziny prowadzenie auta, robienie poprawek na nowych ladach w sklepie (no bo jeszcze w pracy bylam) i dopiero dom... jestem W-Y-K-O-N-C-Z-O-N-A

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry