reklama

Staranka od stycznia 2012.

Heeej, jestem :-) ... padnięta.

Wróciłam półtorej godziny temu do domu. Szkolenie wczoraj było bardzo fajne, ale dzisiaj myślałam, że zasnę... Wczoraj od 13 do 21 miałam szkolenie. w wolnej chwili po kolacji poszłam na basen trochę popływać, także Asitko nawet nie miałam kiedy się z Tobą spotkać a szkoda bardzo... przejeżdżałam dzisiaj przez NT ale miałam na pokładzie swojego brumbruma innych kierowników, więc nie dało rady wymyślić żadnej kawy.

Myniu Kochana odezwij się jak dolecisz !!!!!!!!! Ja nienawidzę jak ktoś lata... brrr...

reklama
Noelle ja znam jeszcze taką "miksturę" - mi zawsze pomagała :) Łyżka oliwy z oliwek, sok z połowy cytryny i 3-4 ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę, mieszasz wszystko i odstawiasz na godzinkę a później codziennie po łyżce jesz :)

Sailor wszystko jest w porządku, została odrobaczona, starsza od razu też. Na biegunkę dostała zastrzyk w dupalka... no i się rozwija hehehe emocjonalnie. takie popisy wokalne nam daje jak chce jeść... szok

a ja w ogóle to jeszcze dziś w nocy dostanę @. jajniole mnie tak bolą, że czuję i słyszę jak ubierają buty, żeby spier*olić z mojego wnętrza. no i już delikatnie różowy śluz... dobrze, że nie dostałam w trasie, bo bym się z bólu zapłakała...

wiesz co, że użyłam dwóch na razie bo przy duphastonie nie mogę brać... więc jak tylko mi się okres skończy to biorę trzecią... póki co, jest okej... ale jeszcze nie schudłam. jak ją wyciągałam z siebie, to otoczona była takim czymś co w konsystencji przypominało mokry szary papier toaletowy i to samo wychodziło ze mnie... powinno być koloru kremowego a ja miałam szare zabarwione tak jakby krwią...

Noelle zdrówka

kurcze dziewczyny jakieś zapalenie mnie chce złapać na dole , jeszcze nie jest źle ale czuje ze coś sie kroi, mam nadzieje ze jutro będzie mój lekarz to pójdę do położnej to ona mi receptę załatwi, i się wkurzam bo nie wiem od czego w końcu celibat mam , o higienę dbam moze od płynu do miejsc intymnych
jak jutro nie będzie lekarza to nie we co zrobie

A miałaś może jakieś skutki uboczne szczypanie ból itp czy tego się nie czuje w środku?
Agnieszko grzybica w ciąży to podobno normalka...nawet przy celibacie...mam nadzieję,że recepta przystopuje objawy

Sailor miałam, ale babeczka, która mi to sprzedawała to powiedziała, że przy moich dolegliwościach to normalne i mam się niczym nie martwić. Swędziało mnie w środku i troszkę szczypało, a jeśli chodzi o ból to miałam taki jak przy bardzo mocnym okresie, ale chwilowe takie, kilkusekundowe skurcze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry