reklama

Staranka od stycznia 2012.

Kurczę, kapusty kiszonej mi się chce:-D

Hehe ja właśnie dziś kupiłam sobie 20dkg i zjadłam od razu :-D Poza tym ogórki kiszone w lodówce muszą być obowiązkowo :-D Mdłości mnie męczą strasznie (nie wymiotuję) ale jakoś dam radę, przepraszam, że nie odpisuje osobno na każdy post dziewczynki ale dziś nie daję już rady ...

Buziaczki dla Was ;-)

reklama
Kinga Ty to cierpliwa jesteś... ja bym tyle nie wytrzymała, zwłaszcza, ze ten wykres taki sugestywny u Ciebie... no oby oby tak mu zostało &&&&&&

Asitko, ja potwierdzam po dziewczynach, kup mężowi salfazin, niech ograniczy używki i będzie dobrze:) nie ma się co aż tak załamywać!! I mój też łyka salfazin mimo, że wynik nasienia był ok:)

Jilka udanego włoskiego urlopu:)

Bzibzioczku napisz mi proszę, jaką Ty szałwię dodajesz do swoich polędwiczek?;>
Co do premiera to rzeczywiście mu się udał pomysł i jestem za! Oby rzeczywiście doszło to do skutku...

Sihaya - szałwia najlepiej świeża, ale ostatnio ją zastąpiłam świeżą bazylią i też było ok:)
A niedawno robiłam też polędwiczki duszone w cebuli i pieczarkach, jakbyś też chciała przepis to daj znać, bo uważam, że były super i robi się znacznie szybciej niż te z mozarellą:)
Ja śmigam do wanny, postaram się zajrzeć jeszcze.
Ciekawe czy Mynia wystartowała o czasie, bo jak tak, to już jest ze S.:) i pewnie robią to na lotnisku:P

Bzibzioczku to poproszę o przepis na priv:) na sobote szykuję imieninki i właśnie kombinuję co by tu zrobić z polędwiczek:) z góry dziękuję:* ...świeżej szałwii nie mam ale bazylię owszem:)

Bzibziok a ja bym chciała przepis na te polędwiczki z mozarellą... proooosi

Mynia teraz to wiecie co robi... <bobo-seks> :D na który ja też mam ochotę tak jak to bywa chwilę przed ''wylaniem''...

Laluś tak patrzę na Twój wykres i zastanawia mnie temperatura z 16 października. Nie czułaś się wtedy jakoś źle, albo nie była temp z jakiś względów zaburzona? Ja bym mimo wszystko dała zaburzoną i wydaje mi się, że wyglądałby ten wykres lepiej. Taka wysoka temp nie występuje raczej w pierwszej połowie cyklu, a że była jednorazowa to może daj zaburzoną co?

Trzymam za Mynię :) i za resztę również! ;)

Agacynda to te, które kiedyś tu już Bzibzioczek nam prezentowała, tutaj link: Roladki z polędwicy wieprzowej - Przepis
Chyba na nie zdecyduję się na sobotę. Ale te z pieczarkami tez warto mieć na przyszłość:)
No i oczywiście zrobię moje kopertki skoro tutaj zrobiły taką furorę;) ...tu ukłon w stronę Myni:)

A z ochotą najlepiej coś zrobić:D np. zaspokoić:p
Ja to uczyniłam już wcześniej, to teraz z czystym sumieniem kładę się do łóżka z Kapuścińskim hehe...
Do jutra kochane!! (tak, tak do jutra, bo w tym tyg jak się dziś okazało mam odwołaną prywatną rehab. i mam wolne:) więc mam zamiar się zjawić).
Dobrej nocki:)

Ostatnia edycja:
Ale pychota musi być :) Zdjęcia są apetyczne :)
Kiedyś robiłam warkocze z polędwiczek na sosie borowikowym... mniam :)
Nie przepadam za świnią, choć to takie popularne u nas mięso, ale akurat polędwiczki są mego :D

reklama
Laluś dopiero teraz doczytałam, że byłaś przeziębiona. Powinnaś wszystkie temperatury z czasu choroby zaznaczyć jako zaburzone! Zobaczysz, że wykres będzie inny! I wtedy też granica powinna być wcześniej, bo tamte temperatury traktuje się jakby ich nie było, bo przecież byłaś chora!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry