reklama

Staranka od stycznia 2012.

Czarnooka ja mierze 3 min i też nie patrzę na pikanie, ale mi ostatnio już nie pika, może raz zapika w całym cyklu
Sailor tulę kochana :*, a więc grudniu wszystkie będziemy się chwalić II krechami :tak:

reklama
A ja wkładam termometr i zdarza mi się z nim nawet przysnąć jeszcze z 10 minut, ale nawet jak słyszę pikanie staram się jeszcze przynajmniej minutę go nie wyjmować.

Byłam w tesco i nie ma u mnie tych testów... nie szłam więc nawet do apteki... co ma być to będzie... ale i tak by mi sie ten test nie przydał...
A w ogóle to jaka masakra... wymiotowałam przed sklepem jak kot, tzn na szczęście schowałam się z boku tak żeby nikt nie widział ale... coś okropnego... i co próbowałam znowu wejść do sklepu to znowu mnie mdliło, więc ja znowu za sklep i znowu... i tak aż zwróciłam całe śniadanie i mogłam spokojnie wejść...

Myniu Twoje objawy są bardzo bardzo dziwne. gdyby nie ten negatywny test to bym powiedziala ze to 100% fasolka ale szczerze powiem wcale sie nie zdziwie jak ci za pare dni wyjdzie pozytyw
np u mojej pacjentki z przychodni przed @ wychodzily negatywne testy i to o czulosci 10 . ale o dziwo opoznial jej sie @. wiec 5 dni po dacie spodziewanej miesiaczki zrobila kolejny test ciazowy i dalej negatyw. brzuch ja bolal piersi bolaly biegala do kibelka wiec sie wkurzyla i poszla na bete a tam ciaza :D wiec Myniu nic straconego. znam tyle przypadkow ze czesto gesto testy ci nic nie pokaza :D

Ostatnia edycja:
oj moje biedne chorowitki:( czuc że jesień przyszła...
SAILOR tulę mocno:* dla Twojego Anioleczka
[*]
ANADE piękna dzidzia!:) i juz wiesz, ze będzie dziewuszka. szybko. gratulacje:) pokaż brzucholka:)
MYNIA idz Ty do lekarza i dalej na zwolnieie. porzadnie się wylecz bo potem tylko nawroty choroby się z tego kluja.
CZARNOOKA jak się krwawienie zmniejszyło to Cię jeszcze biedaku wymioty meczą:( eh...

ja obiecałam to i wstawiam 24tc
24tc (3).jpg

Domik śliczny brzuszek :))
Anade piękna Twoja córcia :) A kiedy się dowiedziałaś o płci?
Myniu Twoja objawy ewidentnie wskazują na fasolkę także czekamy :) A i miałam Ci napisać, żebyś usunęła z enpr ten komentarz, że jutro pewnie tempka w dół a w sobotę @, niepotrzebnie to przywoływać. Napisz lepiej, że jutro tempka jeszcze wyżej a w sobotę II krechy:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry