reklama

Staranka od stycznia 2012.

witajcie
Agnieszka tule mocną, wiem co czujesz przechodziłam to w sierpniu w termin porodu moich bliźniaków :-(
Mynia trzymaj sie dzielnie, jest nadzieja, poza tym może za wcześnie na test poczekaj jeszcze cierpliwie,
mnie dzisiaj mniej boli pod pachą, ale wczoraj było tak że już się bałam nie na żarty i pół nocy mi się chciało siku, a jak się kładłam spać to mąż mi mówił że strasznie zimna jestem, aż mną telepało tak mi było zimno, a z tego co wiem to powinnam być w ciąży jak grzejniczek, więc nadzieji sobie nie robie, piersi mnie bolą, w środku lepko i ciasno, ale przechodziłam to tyle razy przed @ że głupia bym była gdybym się z powodu takich objawów nastawiała na ciąże

ehhh a była u mnie dziś rano koleżanka na kawce, z trzecim dzieckiem w ciąży, wpadli pękła jej gumka i jeszcze tabletka nie zadziałała, teraz oczywiście promienieje szczęściem ale jaka tu sprawiedliwość powiedzcie mi? ŻADNA !!!!

reklama
Agnieszko zapalam światełko dla Aniołka
[*] ja miałabym termin na 15 listopada i powoli ogarnia mnie smutek. Nie chce mi się bnawet uzupełniać enpr.pl temp śmiesznie niska, fasolki na pewno nie ma. Brzuch boli @owo, szyjka mnie kłuje to znaczy że się otwiera na @....:-(

Myniu temp w górze więc nadzieja jest kochana :tak:

Sailor tule Cie mocno kochana:*:*:*

Agnieszko 3 maj się dzielnie :*

różyczka tempka piekna dmucham by rosla i nie spadla :*

niewiem czemu wymiotuje nic wczoraj prawie nie jadlam bo mialam wstret do jedzenia wieczorem wypilam szklanke mleka i poszlam spac .

Czarnooczko Ty teraz to jak najszybciej idź do lekarza, porób badania i się wylecz i wtedy owu wróci. Na razie widać, że coś się poprzestawiało i jakiś poważniejszy problem u Ciebie. Może wymioty też z tym związane. Tylko jutro już koniecznie do lekarza bo stłukę... :)
Sailorku przykro mi... kurcze, wszystko miało być inaczej... miałyśmy jednego dnia we 4 zrobić test pozytywny a tu odpadamy codziennie po jednej... może chociaż Różyczka obroni nasz honor...
Ja obudziłam się zlana zimnym potem, coś okropnego

To widać coś w powietrzu... ja też z mokrymi włosami i ciuchami i to tak nieprzyjemnie...
Chyba sobie Ally mc beal włączę. Mam 5 sezonów na dvd :) hihihi
Zastanawiam się czy lecieć jutro do lekarza... Czuję się lepiej ale kaszel mam nadal marny i wątpie żeby mi przeszedł do poniedziałku

Myniu przykro mi, że jedna krecha... Może za kilka dni się pojawi? Dmuchamy na tempkę by szybowała w górę chu chu chu :)

Agnieszko bardzo mi przykro. Na szczęście masz w brzuszku bejbika :-) i będzie wszystko dobrze ;-)

Mgiełko głowa do góry!!

moje maleństwo czarne dzisiaj się za szybko najadło i biedna pobiegła do łazienki, płakała więc włożyłam ją do zlewu, bo wiem co ten płacz oznacza i się porzygała bida...
ja się idę kąpać i szykować do pracy... dzisiaj popołudnie. nie lubię...

Oj ja jak kiedyś pracowałam na zmiany to tez nie lubiłam po południu pracować. Biedna mała Lidzia :( No ale kotkom często się zdarzają wymioty.
Idę do tesco, zobaczę jak się będę czuła po takim spacerku to zdecyduję czy jutro iść do lekarza czy nie. No i kupie ten test jakby co na niedzielę... chociaż najprawdopodobniej już w sobotę wieczorem będę krwawić. Bardzo boli mnie jajnik prawy od rana, aż momentami ciężko mi krok zrobić

Dziewczynki powiedzcie mi jak to jest z tymi termometrami Microlife wy go wyjmujecie odrazu jak zapiszczy? bo ja tak do tej pory robilam. ale tak wlasnie próbowalam jeszcze raz zmierzyc i nie wyjelam jak zapiszczal potrzymalam go 5 min i tempka jest o wiele wieksza niz odrazu po tym jak piszczal...

cholera moze ja cos zle robilam:(

reklama
Czarnooka ja mierzyłam nim 5 minut, nie zwracałam uwagi na pikanie.
Myniu kup ten czuły test w Tesco:tak:
Sailor kurcze przykro mi, że tempka w dół... :(

Ja dziś tylko tak przelotem bo mam full roboty więc nie gniewajcie się, że nie odpisuję na wszystko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry