reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hej dziewczynki:*
ja dzisiaj wzielam wolne wymiotuje od samego rana:(
plamienia sie zmniejszyly wiec doczekam do jutra by isc normalnie do ginekologa mam takiego cykora jak nigdy dotad :(:( boje sie:(:(
u mnie tempka niestety niziutko a owulacji ni widu ni slychu wiec kolejny cykl bezowulacyjny:(:(
choc wczoraj bolal mnie prawy jajnik. coraz bardziej zaczynam myslec o IUI. bo jak widac u mnie to zamiast byc lepiej to jest coraz gorzej.
juz dawno nie mialam takiej niecheci do zycia...

Hej!!
ja jestem ale strasznie dużo pracy mam bo kolega, z którym robimy to samo w firmie złamał nogę i zostałam sama z tym całym bałaganem, więc bywa tak, że nawet nie mam kiedy siku zrobić w ciągu dnia, a jak wracam do domu to marzę jedynie o tym, żeby wskoczyć do łóżeczka.

Myniu nie łam się, sama wiesz że to dopiero pierwszy cykl w którym miałaś szansę, a i tak przecież jeszcze nic straconego.

Asitko u Ciebie faktycznie temperatura bardzo przyzwoita.

Sihaya, Twoja tempka też sie dzielnie trzyma więc nie zakładaj najgorszego, nadzieja jest.

Anade jak śliczna ta Wasza Hania :tak:
Czarnooka mnie tez czeka IUI także nie będziesz sama :*
Różyczka tempke ma nadal wysoką 37,12 o ile dobrze pamiętam, tylko napisała, że może być zaburzona bo wstawała w nocy, ale chyba ma się coś a raczej ktoś na rzeczy :tak:
Właśnie Noelle co się dzieje?????

reklama
Witam:)
Mam sporo pracy wiec tylko na chwilke wpadam wpisac tempke i zmykam do papierkow. Tempka niby sie trzyma sle moze byc zaburzona bo budziłam sie w nocy czesto... :-(

myniu dobranoc:tak: (tez bym chetnie poszła spac) nie łamiemy sie i czekamy dzielnie do niedzieli! Wierze ze u Ciebie beda dwie krechy tylko jeszcze za wczesnie. A kotek faktycznie lezy Ci na brzuszku bo czuje fasolke:tak:

czarnooka dobrze ze krwanienie ustało:tak: czemu wymiotujesz? Cos Ci zaszkodziło?

noelle co sie działo ze nie mogłas spac?

anade czekamy na zdjecie brzucholka;-)

asita tak, własnie moze byc zaburzona wiec czekamy do jutra jak nie spadnie to kupie test:D i zatestuje wreszcie! Dzis nie kupie bo jestem u mamy na wsi a tu nie ma gdzie kupic, jutro mam na 9 dentyste to sobie kupie w Lublinie.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry