reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu kochana jeszcze nic straconego yo dopiero 12 dni od owu test jeszcze mógł nie wyjść mi w 12 dniu wyszedł taki blady ze pod światło patrzałam czy coś tam jest :) zrób test jeszcze jeden w dzień spodziewanej @ :) trzymam kciuki :)

A przede mną dzisiaj ciężki dzień :-(:sad:
dzisiaj miało urodzić się moje dzieciątko :-(:-(:-(

Współczuję Agnieszko...
Ja też dziś będę mieć nie najlepszy dzień...
Jutro temperatura spadnie mi poniżej podstawowej i nie będzie po co robić testu Agnieszko...

A Figlisko chyba poczuło, że jego człowiekowi smutno bo położył mi się na brzuchu i śpi i nawet pozwala się głaskać i wcale mnie nie gryzie...
Poluję na temperaturkę Różyczki i Sailorki i idę spać:) Taki dzien najlepiej przespać

Witam dziewczynki z rana :-D
Agnieszka tule Cię kochana :*
Myniu taki spadek to nie spadek, a po za tym tak jak Agnieszka pisała TEST MÓGŁ JESZCZE NIE WYJŚĆ, A TEMPKE MASZ NADAL BARDZO WYSOKĄ WIĘC GŁOWA DO GÓRY BO CO SIĘ ODWLECZE TO NIE UCIECZE :tak: (kurcze caps lock mi się włączył :crazy:) i nie załamujemy się tylko dmuchamy na tempkę i czarujemy żeby poszła w górę :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Myniutku ja jestem dobrej myśli:* no i rób ten sznureczek dla temki żeby mogła się wspinać, bo teraz pewnie zd3ezorientowana nie wie co ma dalej robić:)

Agnieszko przykro mi:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry