• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu kochana jeszcze nic straconego yo dopiero 12 dni od owu test jeszcze mógł nie wyjść mi w 12 dniu wyszedł taki blady ze pod światło patrzałam czy coś tam jest :) zrób test jeszcze jeden w dzień spodziewanej @ :) trzymam kciuki :)

A przede mną dzisiaj ciężki dzień :-(:sad:
dzisiaj miało urodzić się moje dzieciątko :-(:-(:-(

Współczuję Agnieszko...
Ja też dziś będę mieć nie najlepszy dzień...
Jutro temperatura spadnie mi poniżej podstawowej i nie będzie po co robić testu Agnieszko...

A Figlisko chyba poczuło, że jego człowiekowi smutno bo położył mi się na brzuchu i śpi i nawet pozwala się głaskać i wcale mnie nie gryzie...
Poluję na temperaturkę Różyczki i Sailorki i idę spać:) Taki dzien najlepiej przespać

Witam dziewczynki z rana :-D
Agnieszka tule Cię kochana :*
Myniu taki spadek to nie spadek, a po za tym tak jak Agnieszka pisała TEST MÓGŁ JESZCZE NIE WYJŚĆ, A TEMPKE MASZ NADAL BARDZO WYSOKĄ WIĘC GŁOWA DO GÓRY BO CO SIĘ ODWLECZE TO NIE UCIECZE :tak: (kurcze caps lock mi się włączył :crazy:) i nie załamujemy się tylko dmuchamy na tempkę i czarujemy żeby poszła w górę :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Myniutku ja jestem dobrej myśli:* no i rób ten sznureczek dla temki żeby mogła się wspinać, bo teraz pewnie zd3ezorientowana nie wie co ma dalej robić:)

Agnieszko przykro mi:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry