reklama

Staranka od stycznia 2012.

Mynia jak masz luteinę to bierz :P jak jest dzieciątko to mu pomożesz! Trzymam kciuki!
Noelle ale brzuszek! nie uwierzyłabym, ze ty w ciąży jesteś :))
Sailor jak tam?
Agnieszka to chyba daje Ci popalić? czy jeszcze nie?
Sihaya trzymam kciuki za badanie!
Asito ja nie widzę na npr wykresów, ale skoro dziewczyny mówią, że jest dobrze, to trzymam kciuki!
Margotko ja sobie pobieram & na ten cykl. mam nadzieję, że mogę :*

Hmmm ciekawa ta wróżba...mam nadzieję, że kiedyś się przyda...
Dziękuję dziewczyny za wsparcie! Poryczałam sobie i trochę mi lepiej....ale lepiej byłoby jakby skończyło się inaczej! Byłabym najszczęśliwsza na świecie...a tak dupa...
Boję się IUI strasznie się boję...:eek:niech któryś z tych dwóch ostatnich cykli z clo skończy się dobrze, bo zwariuję!

reklama
Dziewczynki ja moge zniknac na pare dni . dzwonilam dzisiaj do ginka ale on dzisiaj nie byl na miejscu wiec nie mial jak mnie przyjac, plamienie jest dalej i to coraz wieksze wlasciwie to juz nie plamienie w sluzie bardzo duza ilosc krwi ;(
dzisiaj naprawdopodobniej pojade na izbe przyjec jak sie plamienie nasili.
wszystko byloby ok gdyby nie ten bol brzucha.
wiec wszystkim staraczkom zycze owocnych przytulanek a testujacym II kreseczek :*
trzymajcie sie kochane :*

Czrnooka trzymaj się i daj znać czy wszystko dobrze! Ja się martwię strasznie o Ciebie! Myślałam, że jak się nie odzywasz to wszystko jest dobrze:-(
Agnieszka o widzisz! A ja myślałam, że już takie duże Twoje dzieciątko :-)
Jeju niech ja zajdę w ciążę, bo głupoty wypisuję...będę się uczyć na sobie...

Czarnooczko trzymam kciuki, lecz sie kochana dla dzidzi:)
Różniczko trzymam kciuki najmocniej na świecie za ten cykl
W takim razie biorę dziś wieczorkiem luteinę, w końcu jak test wyjdzie negatywny to będzie tylko jedna dawka więcej :)

dobra kobietki ja lecę
Dobranoc

Myniu kochana a której testujesz zaraz napisz jaki wynik :) trzymamkciuki za II kreseczki
fluidki lecą &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Myniu, Asita, Różniczka nie dziękuję;)

A kicia Myniu ma gorsze wyniki niż ostatnio:( dostała znowu te ziółka i karmę na uk.moczowy i ma ją brać bez przerwy przez trzy miesiące i ani grama! ani plastereczka! ani odrobinki! "zwykłego" jedzenia:( a ona już sępi i się łasi jak coś jemy:(
Okazuje się, że zwykłe jedzonko zaburza ph, przez to wytrącają się kamyczki, które są ostre jak małe żyleteczki i ranią pęcherz, moczowody...
Więc oswajamy się z myślą jedzenia tej specjalistycznej karmy na razie przez 3 miesiące a potem prawdopodobnie już na stałe, tyle,że mam nadzieję będziemy mogli dodawać jej "zwykłe" łakocie... ehh...

no i właśnie wskoczyła mi na kolana i niucha za serniczkiem, który jem:(

Czarnooka wracaj do nas szybko! i mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze:)

reklama
Agnieszko baaardzo bym chciała! Baardzo!
Myniu a ja za Twój obecny trzymam jeszcze mocniej!

Ja uciekam się ogarnąć, i idę spać. Dobranoc :* i Myniu żeby były jutro II kreseczki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry