reklama

Staranka od stycznia 2012.

Noelle nie wiem jaki długi bo gin nic nie mówił powiedzil ze będziemy mierzyć dzidzie na następnej wizycie bo on mi dzisiaj nie chciał robić Usg ,ale ja mu powiedziałam ze bym chciala się dowiedzieć kto mieszka u mnie w brzuszku to wtedy mi zrobił ale niestety dzidzia uparciuch nie chce się ujawnić,bo na kolejnej wizycie ędzie 22 tc on mówił o jakimś usg połówkowym

a chciałam sie Ciebie pytać jak to jest z tymi miesiącami bo ja ie wiem każdy mówi co innego , ja dzisiaj zaczynam 18 tc to to jest drugi tydzień 5 mc czy dopiero zaczynam 5 mc

śliczny brzusio i zaczyna Cie wypychać :)) Kochana ja w pierwszej ciąży miałam brzuszek dopiero w 6 mc

Ostatnia edycja:
reklama
agnieszka116 wiesz co,jesli chodzi o liczenie miesiecy to ja juz sama zglupiałam. Rozne portale i rozne ksiazki roznie podaja:no: zwariowac idzie:/ mam ten sam dylemat-wedlug niektorych to juz koniec 4 miesiaca ,a inne ze dopiero poczatek:/ ehhh...bo niby to miesiace ksiezycowe ,co maja po 28 dni:/ eh...szkoda gadac:/

ja teraz 13 ide na wizyte,nawet nie nastawiam sie ze zobacze plec malucha ( i tak wiem ze to chlopiec).tez na usg polowkowe sie wybieram ok 21 tygodnia-wtedy to dokladnie maluszek zostanie pomierzony,powazony;D i mam nadzieje ze sie ujawni.:D

Agnieszko ja od poczatku mam takie silne przeczucie ze to chłopak bedzie:D Nawet powoli w wyprawke maluszka błekity mi sie wkradaja w dominujacej ilosci:D To by bylo zaskoczenie ,jakby sie okazalo ze to dziewuszka:D

ja dzisiaj w przychodni poznałam wróżbę na płeć :)
jak się odchyli dolną powiekę to z tych żyłek utworzy się takie V i jak jest w lewym oku to jest dziewczynka a jak chłopczyk to w prawym oku :)
mi wychodzi że dziewczynka :)a wam kobietki ciężarówki ?

Agnieszko szkoda, że Twój leniuszek nie rozłożył nóżek i nie ujawnił kim jest czy chłopcem czy dziewczynką :tak:
Myniu kciuki trzymam mocno zaciśnięte, żebyś jutro ujrzała II krechy na teście ciążowym innej wiadomości nie chcę widzieć :tak:
Noelle jaka Ty chudzinka jesteś, ale brzuszek powoli zaczyna być widać :tak:

Asisto a u Ciebie piękna temp :) a te zioła sie pije przez cały cykl czy tylko do owu?
No szkoda ze dzidzia sie nie ujawniła ale za to jaki prezent na mikołaja będę miała bo kolejna wizyta 5 rudnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry