Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Margotko ale to i tak dobra reakcja Mojej koleżance jej szfowa powiedziała: no wiesz nie powiem, żebym była zadowolona, widać że tylko czekałaś aż dostaniesz umowę na czas nieokreślony, tak się nie robi
A drugiej mojej koleżance szefowa powiedziała podobnie a ona tydzień później poroniła
Margotko no to z głowy U mnie w pracy pewnie szefowa myśli, dlaczego jeszcze nie zakomunikowałam, że w ciąży jestem, bo ja przytyłam to się pytała czy jestem może w ciąży i teraz pewnie się zastanawiają dlaczego jeszcze nie jestem
Lalusiu zrobię, zrobię Już się doczekać nie mogę Margotko najważniejsze, że masz z głowy Asitko widzę, że już koniec pracy ja to mam taki brzuch, że mi raz obieta w metrze chciała miejsca ustąpić hihi
No bardzo się cieszę, że już mam to za sobą I już się nie muszę ukrywać
Kochane tak jak Laluś pisze wszystkie będziecie miały niedługo śliczne brzuszki z fasolkami, a niektóre nawet szybciej niż się tego spodziewają
Uciekam do domku, do jutra i jutro chcę widzieć same II kreseczki! Zaklinam Was
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
MARGOTKA no i po stresie a do kiedy masz zamiar pracowac??
ROŻNICZKA przykro mi że @ nawiedziła. glupia małpa z tej małpy!!! trzymaj się:*
AGACYNDA marzenia się spełniaja zobaczysz
FICIARA ja też Cię uduszę za kluski śląskie!!!! już czuje ich smak w ustach