reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Uff powiedziałam w pracy... Reakcja była: ok, możesz pracowac? Mogę. Ok to dzięki za informację. Hehe taki suchar jak nie wiem

Agacynda może to jeszcze nie to mieszkanko i tak miało być :)

Ostatnia edycja:
Margotko ale to i tak dobra reakcja :) Mojej koleżance jej szfowa powiedziała: no wiesz nie powiem, żebym była zadowolona, widać że tylko czekałaś aż dostaniesz umowę na czas nieokreślony, tak się nie robi
A drugiej mojej koleżance szefowa powiedziała podobnie a ona tydzień później poroniła :(

Margotko no to z głowy :-D U mnie w pracy pewnie szefowa myśli, dlaczego jeszcze nie zakomunikowałam, że w ciąży jestem, bo ja przytyłam to się pytała czy jestem może w ciąży :-p i teraz pewnie się zastanawiają dlaczego jeszcze nie jestem

Gosiak dobrze, że masz już za sobą poinformowanie :tak:

Myniu Ty jutro rób teściora!!! :-) I tak się dowiem co i jak po południu, bo na 6 do pracy... I trzymam &&&&

Lalusiu zrobię, zrobię :) Już się doczekać nie mogę :)
Margotko najważniejsze, że masz z głowy :)
Asitko widzę, że już koniec pracy :) ja to mam taki brzuch, że mi raz obieta w metrze chciała miejsca ustąpić :) hihi

Niedługo My wszystkie będziemy miały taaaakie wieeelkie brzuchy!!! :-D Oby się Nam wszystkim udało do końca roku...

My z mężusiem teraz pracujemy sumiennie. Dziś akurat jest w pracy... Ale za to jutro i pojutrze Go dopadnę :tak:

No bardzo się cieszę, że już mam to za sobą :) I już się nie muszę ukrywać :)

Kochane tak jak Laluś pisze wszystkie będziecie miały niedługo śliczne brzuszki z fasolkami, a niektóre nawet szybciej niż się tego spodziewają ;)
Uciekam do domku, do jutra i jutro chcę widzieć same II kreseczki! Zaklinam Was:tak:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
MARGOTKA no i po stresie:) a do kiedy masz zamiar pracowac??
ROŻNICZKA przykro mi że @ nawiedziła. glupia małpa z tej małpy!!! trzymaj się:*
AGACYNDA marzenia się spełniaja:) zobaczysz
FICIARA ja też Cię uduszę za kluski śląskie!!!! już czuje ich smak w ustach:P

chce mi się sucharka!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry