reklama

Staranka od stycznia 2012.

Sailor ma racje ze sinieje :) ale to wargi sinieją tam od wewnętrznej strony heee nie wiem jak miałam opisać to miejsce :) ja mam sine a nawet bardzo

Pianko ja mam wizytę na 16 :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ficaria i właśnie przegięłaś...pakuj te kluski i szybciutko priorytetem do mnie!!!!!!! i ten sos borowikowy..zaślinię zaraz klawiaturę.... ja dziś nie robię obiadu może namówię męża jak będzie wracał z pracy żeby coś mi na mieście kupił bo on i tak je w pracy albo frytki zaserwuję :-p
Myniu ja prawie w ogóle nie miałam tej kreski na brzuchu a pępek nie wyszedł tylko się wyrównał na płasko :-D
Agnieszka to czekamy na wieści :tak:z mężem chodzisz na USG?

różniczka tulę mocno ehhh ale kolejny cykl kolejne starania kolejna nadzieja, zobacz na mój cykl ciąży raczej nie ma a ile się wlecze, masakra jakaś
a jeszcze od rana mam jakieś bóle pod pachą jak podnoszę pachę do góry to mnie boli... hmmm węzły chłonne? jeszcze tego mi brakuje żeby jakaś choroba ! fuck
niby nic nie wyczuwam a piersi tkliwe dziwne
jeny jak ja bym chciała
trzymajcie kciuki dziewczyny plisss

Pianko niestety póki co z mieszkaniem lipka... Rodzice ''jeszcze'' nie mogą nam pomóc. więc muszę się uzbroić w cierpliwość...
Ale wizualizuję sobie to mieszkanie, że jest moje :) dzisiaj nawet mi się śniło. i już wiem, w której części miasta jest... A i ja byśmy mieli bardzo blisko do pracy, wręcz na piechotkę...

Różniczko, przykro mi, że @ nawiedziła...

Mynia ja już bym nie wytrzymała chyba i bym polazła po test 10-tkę.

Margotko
współczuję, że facetom musisz mówić. u nas w pracy idzie się zawsze do kadrowej a nie prezesa :-) chociaż u mnie tata-prezes. :sorry:

Mgiełko
Ty się trzymaj dzielnie, u mnie w 18 listopada mija rok odkąd podjęliśmy decyzję o starankach. Nie oglądaj się za siebie. Głowa do góry, napewno się uda :tak:

Dziewczyny dlaczego mi dzisiaj tak wolno czas leci :confused: masakra jakaś :crazy:
właśnie zamówiłam sobie bilety do kina na "przed świtem 2" dobrze, że mi się przypomniało, bo już przedsprzedaż robią a ja lubię siedzieć na środku i pionowo i poziomo, a już były miejsca pozajmowane ale mi jeszcze się udało ostatnie miejsca zarezerwować :tak:

Agacynda byś robiła, byś robiła a ja dobrze wiem, że byś nie robiła jeszcze testu :) Zawsze czekasz po @ a u mnie termin dopiero na sobotę:) No ale dłużej niż do jutra nie wytrzymam :) Nie mogę się doczekać :) Choć czuję, że nic z tego...

reklama
hihihi jeśli chodzi o zasinienie, nie wiedziałam czy u mnie to zasinienie czy tak mam, bo wcześniej się nie oglądałam. Ale zaobserwowałam u siebie malutkie krosteczki na sutkach, takie maluśki i pełno, jakby trochę wodniste - to chyba gruczoły, ale po (.)(.) wiedziałam, że coś się dzieje :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry