reklama

Staranka od stycznia 2012.

Dziewczyny dziękuję Wam za wszystko! Kochane jesteście!
Załamałam się i chyba Was nie doczytam z dzisiaj...siedzę i ryczę...
Jeszcze przyszedł facet dziś w pracy i do mnie z tekstem: Niech Bóg Pani w dzieciach wynagrodzi, pośmiałam się z nim, że w jakości, a nie ilości, a później wyłam w kiblu jak głupia....jakaś masakra jest....

reklama
hej kobietki
ja już po wizycie ale nic nie wiem , dzidzia nie chciała pokazać co ma między nóżkami ,podkurczała pod tyłek więc muszę czekać do kolejnej wizyty za miesiąc
wiem tylko tyle ze serduszko jet ok a mierzyć, warzyć będziemy na kolejnej wizycie bo pan doktr mówił ze jeszcze za wcześnie

aaa i mam 3 kg do przodu :) także rosnę kobietki

Ostatnia edycja:
Nie dosyć że leniuszek to jeszcze wstydzioszek Agnieszko :)
Domiczku ja czuję się lepiej ale wątpię żebym się do niedzieli wykurowała... Chyba w piątek znowu się do lekarza wybiorę... i jeszcze z tydzień w domku zostanę... A jakby się okazało, że mam groszka w brzuchu to już na pewno się wybiorę :)
ale objawowo to nic mnie dziś nie boli tyle, że spałam pół dnia znowu... no zobaczymy jutro:)

Aga no to dobrze, że maluszek zdrowy. A jaki wstydliwy od samego początku :-D

Myniu, musisz być zdrowa!!! I jak coś to marsz do lekarza :tak: I trzymam &&&& za jutrzejszy test :tak:

Ja uciekam się myć i się położę, bo jutro na 6 do pracy...

Dobrej i Spokojnej Nocki Życzę :-)

Różniczkotulleee!:*
Mynia ja trzymam kciuki!!!!za jutrzejszego tesciora!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!musza wyjsc dwie kreseczki!!!ja juz od switu bede koczowac na BB :D Wiec nie kaz mi dlugo czekac!
Agnieszka! No to super ze z maluchem dobrze!! Wstydnis:D co sie ujawniac bedzie:D A jaki jest dlugi???? co do wagi,to ja tez juz pewnie mam cos na plusie. ale jakos nie po drodze mi na wage;D

a ja cały dzionek chodze i marudze na potęge:/ wejscie w 16 tydzien rozpoczeło sie od wymiotow:/ potem zwyrodnienie kregoslupa dalo mi popalic do poludnia:/ biedny ten moj mezuch-sie nasluchal i nazbieral za wszystkich i wszystko dzisiaj:cool: jutro jade zrobic posiew moczu-nie wiem po co(ogolne badanie moczu ok),ale lekarz twierdzi ze lepiej wszystko sprawdzic-niech mu bedzie-nasikam ;D

i wogole zirytowana jestem brakiem brzucha-chodze w tej ciazy jak nie w ciazy,4 miesiac sie konczy a ja ani brzucha,ani ruchow-tylko swiadomosc ciazy:confused2:
oto nasz brzuchol dzisiaj

Zobacz załącznik 513502

Ostatnia edycja:
reklama
Zmykam i ja;-) Olka spac poloze i sama dowanny wskocze na długa kapiel z ksiazka. A jutro znowu do pracy o 6 trza wstac.

myniu trzymam jutro rano kciukasy:tak: i moze ja zaczne do swojej tempki przemawiac to jutro nie spadnie... aha i kuruj sie kochana!

Dobranoc!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry