Myniu super, że tempka się pnie jak po sznurku
oby tak dalej
no i sikaj sikaj
Domik nie ma to jak być skopanym
oj tak od środka też bym chciała
Pianko no niestety to nie ja zgarnęłam miliony
ledwo dwójeczka była, chociaż cyferki trafione wbrew pozorom - tylko jakby tak zebrać je w jeden zakład to by była piątka:] a tak lipa...
Różyczka fasoluje, różyczka fasoluje!lalalalala
ot tak sobie podśpiewuje, bo masz bardzo fasolkowe to 37,15
Sailorku kurcze, nie wiem co Ty to pogmatwałaś, ale dziewczyny się ścigają w tempkach do góry a nie do dołu... no co Ty to wyrabiasz kochana... poszantażuj jak Mynia tempkę i niech wzrasta paskuda!:*
Różniczka tulę:*
Agnieszko rośnij rośnij
i niech serducho dzidziolka rośnie jak dzwon
Noelle jaka Ty chudzinka jesteś:| ja już się chyba starzeję, że mi tak brzuch rośnie hehhee... oczywiście żart... bo duchem nadal mam osiemnastkę
A ja dziś byłam u gin, cytologia 2grupa, zrobiła posiew przed hsg. Wynik mam mieć za tydzień i jak będzie ok to 19ego hsg. A wtedy jak się okaże, że jajowody niedrożne to laparoskopia. Jak się okaże, że laparoskopia nie pomoże to in vitro:| ot cała filozofia:| brrrr....
Kochane módlcie się żeby była drożność!!
no i sikaj sikaj
Domik nie ma to jak być skopanym
Pianko no niestety to nie ja zgarnęłam miliony
Różyczka fasoluje, różyczka fasoluje!lalalalala
Sailorku kurcze, nie wiem co Ty to pogmatwałaś, ale dziewczyny się ścigają w tempkach do góry a nie do dołu... no co Ty to wyrabiasz kochana... poszantażuj jak Mynia tempkę i niech wzrasta paskuda!:*
Różniczka tulę:*
Agnieszko rośnij rośnij
Noelle jaka Ty chudzinka jesteś:| ja już się chyba starzeję, że mi tak brzuch rośnie hehhee... oczywiście żart... bo duchem nadal mam osiemnastkę
A ja dziś byłam u gin, cytologia 2grupa, zrobiła posiew przed hsg. Wynik mam mieć za tydzień i jak będzie ok to 19ego hsg. A wtedy jak się okaże, że jajowody niedrożne to laparoskopia. Jak się okaże, że laparoskopia nie pomoże to in vitro:| ot cała filozofia:| brrrr....
Kochane módlcie się żeby była drożność!!