reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu super, że tempka się pnie jak po sznurku:) oby tak dalej:)
no i sikaj sikaj:)

Domik nie ma to jak być skopanym:D oj tak od środka też bym chciała;)

Pianko no niestety to nie ja zgarnęłam miliony:( ledwo dwójeczka była, chociaż cyferki trafione wbrew pozorom - tylko jakby tak zebrać je w jeden zakład to by była piątka:] a tak lipa...;)

Różyczka fasoluje, różyczka fasoluje!lalalalala:) ot tak sobie podśpiewuje, bo masz bardzo fasolkowe to 37,15:)

Sailorku kurcze, nie wiem co Ty to pogmatwałaś, ale dziewczyny się ścigają w tempkach do góry a nie do dołu... no co Ty to wyrabiasz kochana... poszantażuj jak Mynia tempkę i niech wzrasta paskuda!:*

Różniczka tulę:*

Agnieszko rośnij rośnij:) i niech serducho dzidziolka rośnie jak dzwon:)

Noelle jaka Ty chudzinka jesteś:| ja już się chyba starzeję, że mi tak brzuch rośnie hehhee... oczywiście żart... bo duchem nadal mam osiemnastkę:D

A ja dziś byłam u gin, cytologia 2grupa, zrobiła posiew przed hsg. Wynik mam mieć za tydzień i jak będzie ok to 19ego hsg. A wtedy jak się okaże, że jajowody niedrożne to laparoskopia. Jak się okaże, że laparoskopia nie pomoże to in vitro:| ot cała filozofia:| brrrr....
Kochane módlcie się żeby była drożność!!

reklama
dziewczynki powinnam brać luteinę przez 10 dni, a że pierwszą dawkę wzięłam wieczorem to zakończyć powinnam dziś rano ale skoro jutro rano chcę zrobić test to może jeszcze dziś wieczorem wziąć co? Jak myślicie? Jakby test wyszedł negatywny to bym już jutro rano nie brała a jak pozytywny to bym pobrała bo przecież nie zaszkodzi a może tylko pomóc? Jak myślicie? Dobrze rozumuję?

Agnieszko tempka standardowa jak u mnie żadnych rewelacji, a te zioła pije się przez cały cykl, przynajmniej nigdzie nie doczytałam się, że po owu nie można ich pić

Myniu ja mojego brzucha ciążowego to też nie pokaże bo teraz każdy mi się pyta czy w ciąży jestem :wściekła/y:

Sihaya to to trzymam kciuki, żeby badania wyszły OK i żebyś zaszła metodą naturalną :tak:

Ostatnia edycja:
Myniu bierz luteinę bo ona nie fałszuje wyniku testu :) i jak sie czujesz przed jutrzejszym testowaniem ? stresik jest :)

A moja dzidzia sie rozszalała już nie jest taki leniuszek :)
ja wam kochane wkleję mój brzuszek w sobotę :)

Sihayko ja się pomodlę do Judy i trzymam kciuki za Ciebie:)
A jak koteczka dziś się ma? Mój chyba znowu myśli o kucharzeniu bo tak zawisł dziwnie na drzwiczkach od szafki kuchennej :)

Myniu bierz luteinę bo ona nie fałszuje wyniku testu :) i jak sie czujesz przed jutrzejszym testowaniem ? stresik jest :)

A moja dzidzia sie rozszalała już nie jest taki leniuszek :)
ja wam kochane wkleję mój brzuszek w sobotę :)

To cudownie jak nie leniuszek :) A Dominisia pewnie sie przytula do Twojego brzuszka, żeby poczuć siostrzyczkę :) (albo braciszka, ale mi się wydaje, że będzie siostrzyczka)

A ja przed testowaniem czuję się nijak... tyle że czuję, że test nie wyjdzie pozytywny... bo niby czemu miałoby mi się tak od razu udać...
niedawno zaczął mnie znowu ajjnik boleć i jakoś tak ciągnąć aż do pachwiny ale poza tym to cały dzień zupełnie nic nie czułam

MYniu kochana trzeba byc dobrej myśli :)

No Dominika przytula się do brzuszka i słucha mówi ze słyszy bąbelki :-) mi też sie wydaje ze dziewczynka będzie tak od samego początku ale ostatnio mialam taki przebłysk że może fajnie by było jak by był synek wtedy miała bym dwóch mężczyzn do kochania :) Dzisiaj byłam w przychodni z mała i moją siostrą i ja tylko wyszłam z gabinetu to Dominika przez pół korytarza krzyczy " mamuś i co wiesz kto mieszka " hee a mi się tak śmiać chciało :))
a teraz biedulka juz śpi dzisiaj była w teatrze na królewnie śnieżce i pierwszy raz jechała autobusem tyle przeżyć na raz :-)

reklama
Agnieszko to super że dzidzia to już nie leniuszek, nie mogę się doczekać żeby zobaczyć Twój brzuszek :tak:

Myniu jak nic wyjdą jutro na teście II krechy :tak: trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja też powoli uciekam bo spać mi się chce strasznie :tak:
Buziaki kochane :***********

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry