reklama

Staranka od stycznia 2012.

Siknę jutro:) bo i tak sama się dziwię jak ja wytrzymałam tyle dni z testem w domu:)
Margotko ja jakbym miała w pracy powiedzieć... ojjjj:) Moja szefowa zawsze rżnęła moją przyjaciółkę ale półtora roku temu była u nas w pracy taka akcja, że pokazała jaka jest wredna i obiecałam sobie wtedy, że nic o swoim prywatnym życiu jej mówić nie będę... Skutkiem tego ona w ogóle nie wie nic o S:) nawet o jego istnieniu:) no i o tym, że się zaręczyliśmy:) Ona myśli, że jestem sama:) a tu nagle wiadomość o ciąży... i to z narzeczonym :P zemdlałaby baba :)

reklama
Sailorku no ja też po 5 minutach podnosiłam zawsze test i go oglądałam pod różnym kątem, chodziło mi że przed upływem tych 5 min nie należy go podnosić i przechylać :) Ty wprawiona w testowaniu więc wiesz co robisz:tak: Te testy z allegro widocznie jakieś dupne.
Myniu no to pewnie szefowa by była w mega szoku jakby się dowiedziała tyle newsów naraz:-D

Ale mi sie dzis nudzi... i dłuzy.... i w zasadzie to nic mi sie nie chce:sorry:

Myniu podziwiam za siłe woli:tak: Mam pytanko: u Ciebie nadal tak ciasno jak pisałas?

Ja nie mam testa w domu i mnie nie korci... jutro zobacze czy jest sens kupowac wogóle.

edit

myniu Dzieki za odpowiedz:) na npr. I dobrze niech szefowa zyje w niewiedzy:-D

Ostatnia edycja:
Różyczko właśnie napisałam i u Ciebie i u siebie w komentarzach o tej ciasności:)
No może nawet nie tyle bardo ciasno (chociaż ciaśniej niż zawsze) ale jakoś tak dużo tego tam w środku jest...w sensie, że wkładam palec i... no głupie mam wrażenie i głupio zabrzmi ale co tam napiszę :) tak jakbym władała palec a tam było pełno mięsa :) tak miękko i dużo...
Margotko póki co nie mam się co martwić ale za Ciebie trzymam kciuki. Komu mówisz? kobiecie czy facetowi?

Różyczko kup test dziś i zrób jutro z rana :)

Ostatnia edycja:
Różyczko i Myniu rozpulchnienie pochwy to dobry objaw:tak: Ale się nie mogę doczekać Waszych testów! Nie będę mogła spać chyba dziś z tego przejęcia:-)
Myniu mówię trzem facetom...

I musisz tak Margotko przed nimi trzema stanąć i powiedzieć? O matko... ja to chyba jak coś to przez telefon bym powiedziała :P W sensie będąc na zwolnieniu zadzwoniłabym i powiedziała i tyle :) no ale ja to najbardziej się bałabym się tego zaskoczenia:)

Sailroku ale to chyba wszystko są takie objawy subiektywne... i nie muszą wystąpić u każdego... A ta kreska na brzuchu też niby powinna się na początku pojawić tak?
No mi się nie chce oglądać w tej chwili z lusterkiem czy zsiniałam:) ale kto wie, może mnie najdzie :)

Myniu jeden już wie, bo mam z nim bardziej przyjacielskie stosunki ale miał nikomu nie mówić więc dla niego nie będzie zaskoczenia, drugi nie wie a trzeci nie pracuje u nas na miejscu więc albo mu powiem przez telefon albo oni mu powiedzą:tak:
Sailor no ja też tak czytałam, ale u siebie nie widziałam żadnego zasinienia. Dopiero jak byłam u lekarza to jak mnie badał to mówił, że szyjka jest zasiniona i to objaw ciąży, ale jeszcze pamiętam jak swego czasu Kinga jak zaszła w ciążę to pisała, że miała zasinione wargi sromowe więc to różnie bywa.
Mynia bierz lusterko i się tam oglądaj:-D

reklama
Gosia to trzymam kcuki za Twoja odwage i pozytywne przyjecie wiedomosci:D

myniu nie ja jutro testowac nie bede... za wczesnie dla mnie... (powtórka z cyklu poprzedniego) wole poczekac i nie widziec jednej krechy. Zreszta jak tempka jutro nie spadnie to juz bede szczesliwa:tak: bo wtedy bede mogła powiedziec ze "a moze jest cos na rzeczy":-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry