reklama

Staranka od stycznia 2012.

dzieki dziewczyny za wsparcie ale wątpię, jedna rzecz jeszcze przemawia na korzyść, że tak powiem ;-) otóż, biorę leki na refluks, takie na prace żołądka i zmniejszenie kwasów, stąd nie miałam żadnych problemów z chodzeniem częstym do toalety, ale... od niedzieli nic... wczoraj jakby chciałam pójść na siłę ,no głupie to ale jem a nic nie oddaje hehehe, więc chciałam się zmusić ale nic z tego... to mnie zdziwiło, a piersi w nocy mnie ciągneły od strony pach, aż sie przestraszyłam że guz jakiś czy coś.... no głupia jestem ;-)

aaa wyliczyłam, że według tego co mówił lekarz przy mojej 16 dniowej fazie lutealnej to miesiączka powinna być 15 listopad dopiero ehhhh

Ostatnia edycja:
reklama
W sumie dobre rozumowanie :) zgadzam sie nawet na wymioty, nudnosci ktore moga nawet mi towarzyszyc dlugo obym tylko ujrzala II kreseczki i prawidlowo rozwijajace sie dzieciatko. niczego w zyciu bardziej nie pragne. zreszta jestem ciekawa reakcji mojego meza bo wiem ze on bardzo pragnie dzieciatka czasami odnosze wrazenie ze bardziej odemnie.
choc teraz tak mysle ze moze tak jak juz wczesniej ktoras z was pisala zeby powiedziec dla meza dopiero pozniej wezme go na USG dopiero jak bedzie slychac bijace serduszko :D

taaaaa....kazecie mi jesc a na porodówke to dzwig bede musiała wynajac:-D taki mi brzuszek wywaliło ze ho ho!!!!:szok: pokaże jutro bo to mój czas na zdjecie:P

no i gotuję grzybowa zupę:) gulasz się już robi. teraz tylko placki ziemniaczane uciec i bedzie miodzio:)

Asita ma racje ze grudzień bedzie Wasz:) no i Listopad oczywiscie też:*
Agnieszka daj znac kto tam u Ciebie mieszka:)
Pianko jesli sie powtórzy plamienie to mam przyjsc. a tak to odpoczywac co chetnio robie:)

Asitka dziękuję, no już wygląda jak mały ludzik :) I już mogę go nazywać płodem a nie zarodkiem :) Kochana niedługo Ty też sobie będziesz podglądać wirtualnie swojego dzidziolka:tak:
Pianko jeszcze nie powiedziałam, powiem chyba pod koniec dnia i szybko ucieknę do domu:-D
Mgiełko trzymam kciuki :) Może to rzeczywiście fasolka :) Jeszcze tydzień wytrzymaj :)
Mynia Ty dopiero 10 testujesz? No przecież nie wytrzymam tyle:-D
Dziewczyny za miesiąc będziecie miały super prezenty na Mikołajki:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry