reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Witam dziewczyny, u mnie od rana pada :-( i tempka w dół poleciała, ale nie załamuje się bo i tak wiedziałam, że nic z tego cyklu nie wyjdzie oprócz @ :-p
Myniu pięknie Ci tempka w górę poszybowała i oby tak została, a może ja mojej tez wyznaczę taka trasę ;-)
Mam nadzieje, że u Sailor te plamienie nie oznacza @ tylko fasolkę zagnieżdżającą się :tak:
Miłego dnia dziewczyny życzę

Myniu na pewno tempka nie spadnie i utrzyma się tak przez 9 miesięcy :tak:
Widziałam, że u Różniczki mały spadek, ale tempka nadal wysoko, a dzisiaj ma termin @, także jest coś na rzeczy :tak:

Hej :)
No Myniu widzę, że skutecznie zaklinasz swoją tempkę i oby tak dalej ;) Trzymam kciuki :)
Asitka widzę, że Ty też poszłaś za przykładem Myni :) I bardzo dobrze :) A u Ciebie też taki spadek to nie spadek przecież :) A zobacz u mnie na wykresie też tempka zaczęła spadać 8dpo i później się wzniosła :) Obserwacja cyklu - enpr.pl
Różniczko trzymam kciuki nadal :) Ewidentnie coś jest na rzeczy :)
Sailor a u Ciebie jak tam dziś temperaturka?
Laluś i jak, wygrałaś w totka? :) Ja czuję się ok, tylko brzuszek coraz większy i muszę już powiedzieć w pracy bo nie dam rady już ukrywać.

witam:*
u mnie lepiej. brzuszek już nie boli a po plamieniu ani sladu. za to mała matce dała wczoraj popalic bo z kazdej strony brzucha kopala:-D karateka mi w brzuchu rosnie:-D

oj dziewczyny jak mi się chce gulaszu albo zrazów z kluskami sląskimi albo placków ziemniaczanych z gulaszem!!! ooooooooooo ale czy ja będę miec wene na takie gotowanie:eek::-D

piękne temperaturki kochane!!! tak trzymac:*

witajcie o poranku
u mnie nieprzespana noc Oliwia wstała o 2giej i do 4 jęczała o byle co, więc o 7mej jak zadzwonił budzik to jak z koszmaru hahah, mnie w nocy bardzo piersi bolały, nawet teraz mnie sutki pieką, a rano jak robiłam siusiu śluz na papierku bardzo bardzo przezroczysty i rozciągliwy , przytulanek nie było dwa dni, ale jak sprawdzałam szyjke to twarda i przy niej śluz już lepki i mleczny
co myślicie? poza tym mam strasznego nerwa na męża, dziś mu nagadałam że jest głupek ;-(
ehhh chciałabym żeby się udało, na szczeście troche lepiej się czuje odnośnie tego mojego refluksu , już tak nie piecze w piersiach jak pilnuje co jem ;-)

Mynia trzymam kciuki za ciebie, kurczę żeby się udało....
cmok

reklama
Margotko-Gosiaku wzięłam przykład z Myni chociaż w cuda nie wierzę, ale nie zaszkodzi spróbować :tak: faktycznie miałaś spadek, ale jaką Ty miałaś tempkę, bez porównania wyższą niż moja
Domikcw to dobrze, że już nie plamisz, też bym chciała czuć ruchy dziecka, a tu do zajścia w ciąże daleko jeszcze
Noelle ani się nie obejrzysz, jak Twój mały lokator zacznie o sobie przypominać :tak:

Mgiełko trzymam kciuki, żeby taki śluz oznaczał fasolkę :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry