Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
to się walnij hehe ...oj, hormonki świrują Ci na całego Myniu baaardzo to wszystko jest zajmujące u Ciebie
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....
oj tam, oj tam:]
zdrowego podkręcania nigdy dość Myniu
zwłaszcza, ze jak teraz patrzę, to się nam pięknie cykle zjechały Ty czekasz do soboty ja niedzieli więc mogę się podkręcać za Ciebie i siebie do woli:] a, że łatwiej podkręcać się za kogoś niż siebie to...
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wróciłam po pracy. Trochę mnie brzuszek boli a ja przed @ nie miewam takich bóli....dopiero ok 2 dc jak się rozkręci....zaglądam w majtasy a tu różowe plamienie takie nieprzezroczyste...:-( fasolka chyba nie pisana w tym cyklu.
Chyba się zaraziłam plamieniami od Czarnooczki u mnie czasem są po duphastonie ale nie tak wcześnie
Laluś aż się dziwię, że się tak słucha
Ja tu od 6 rano przełączam się między wykresami Sailor, Różniczki, Różyczki a tam nic... czekam niecierpliwie na dzisiejsze temperaturki