reklama

Staranka od stycznia 2012.

Trzymam kciuki za jutrzejsze wysokie temperaturki i przesyłam fluidki, czerwone jak te II kreseczki które niedługo ujrzycie :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Isis dobrze, że u Ciebie lepiej i że Amelka zdrowieje :) A co do infekcji to chyba częste w ciąży, bo pochwa jest wtedy rozpulchniona i dzięki temu różne bakterie mają lepsze środowisko do rozwoju, lekarz pewnie przepisze Ci coś skutecznego :)
Domik dobrze, że plamienia ustały. Leż i odpoczywaj Kochana :)

reklama
Agnieszko Sailor pewnie jutro powtórzy:) Już my o to zadbamy :)
A jak Ty się czujesz? udało się wczoraj męża na masaż namówić?
Różniczko to razem testujemy w czwartek :) Do mnie w czwartek jeszcze na pewno nie przyjdzie @ bo planowo sobota-niedziela ale zatestuję sobie, a co:)
Znowu zaczyna boleć podbrzusze...

Myniu kochana u mnie dobrze tylko mnie zaczyna zgaga męczyć strasznie i nie mogę sobie z nią poradzić , le wytrzymam jeszcze troszkę :)

Ale tu fluidkowo:) to ja łaaaapięęę - w sumie chyba po raz pierwszy - wcześniej jakoś nie chciałam być zachłanna;)

Co u Was dziewczynki?
Ja dziś miałam bardzo zajęty dzień, po pracy wróciłam to wzięłam się za sprzątanie i dopiero przed chwilą skończyłam taniec z miotłą.
Jutro też praca, gin(wymaz,ustalenie terminu hsg), wet(wyniki kiciuli), mechanik (papa autko na trochę).
A!! i nie wiem jak Wy ale ja po chyba 20tu latach(bo kiedyś towarzyszyłam tylko babci) puściłam lotka dziś:D więc byle do losowania;)

eh... jeszcze pranie zapomniałam rozwiesić...to ja za chwilkę wracam:)

Isis super, że wszystko wychodzi na prostą :) A infekcja to już najmniejszy problem przy tym ile sie strachu najadłaś ostatnio :)
Margotko ja też łapię fluidki i od Ciebie i od Isis i od kogo się da :)
Na szczeście fluidki są tak niematerialne, że możemy się nimi dzielic do woli wszystkie Sihayko :) Więc łap wszystkie i ja złapie wszystkie i wszystkie inne dziewczyny tez bierzcie ile się da :)
Ja wtrząchnęłam sałatkę, mmmmmmmmmmmmmm
A z anomalii organizmowych biegunka mi się dziś skończyła i mam zaparcie... cholerka... już wolałam tą biegunkę :)

Sihaya też puściłam dziś lotka :-p Noo może Nam coś skapnie ;-)

Gosiak jak się czujesz???

Isis super, że córcia już prawie zdrowa i z nią lepiej... No a Ty jutro szybciutko do lekarza. Bo to nie można zaniedbać :tak:

Ja też sobie fluidki pobrałam, przecież nie zaszkodzi ;-)
Dziewczyny w ciąży trzymam kciuki żeby was te objawy nie męczyły, a dla testujących wkrótce trzymam kciuki za ujrzenie II na teście ciążowym :tak::tak::tak:
Dobranoc kochane :*******

o rety!!!!!! co za emocje:) no to jutro powtórka testu a ja w pracy:( co za pech!! Sailorku jeden pech na jutro już wystarczy więc muszą być dwie krechy:)

A Asita to też nieźle wędruje tą temperaturką swoją.. z każdym dniem jest wyższa... &&&&&&&

hehe piękna Myniu ta Twoja niteczka dla tempki hehe... i bardzo dobrze! teraz się nie zgubi po drodze:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry