reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
rożniczka dzieki kochana ze pytasz! U mnie ok.po grypie ani sladu,po dolegliwosciach ciazowych tez.jest ok. Powoli rossssnneeeee;D do pracy nie wracam,wiekszosc rozlozona na łopatki prze grype. Nie bede ryzykowac.
A powiedz mi ty kiedy wedlug swoich obliczen masz dostac @??
Czarnooka ja bym pojechala na jakis ostry dyzur,nie wiem jakie masz tam szpitale. Najlepiej bezposrednio do ginekologicznego. Plamisz juz tyle dni ,ze lepiej to sprawdzic

Różniczko jak ja strasznie bym chciała żeby Tobie się udało, bardziej niż żeby mi sie udało.
Czarnooczko no ja bym już nie czekała... może to rzeczywiście być jakiś polip lub mięśniak. Idź kochana, wylecz się, im prędzej tym prędzej będziesz się cieszyć dzidzią :)

Kkurcze:( widzę, że @ się zbliżą u mnie :( Ryczę na teleekspresie jak głupia... ryczałam jak mówili o najwięszym kotylionie, który zawiśnie na święto niepodległości i ryczałam jak mówili, że jutro w jednym regionie wyłączaję telewizję analogową a teraz ryczę bo Wilki wydali znowu razem płytę... no czy ja jestem normalna?

Myniu na pewno @ do Ciebie nie przyjdzie... A, że sobie popłakałaś to jak to moja Ś.P. Babcia mówiła: oczy się oczyszczają... Więc głowa do góry :-)

Czarnooka jedź na ostry dyżur na oddział ginekologiczny. Muszą Ci zrobić USG...

Ostatnia edycja:
Różniczko trzymam kciuki, żeby tempka oznaczała fasolkę :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Myniu kochana to nie @ się zbliża tylko fasolka :tak: trzymam kciuki, żeby tempka nie spadła :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja też oglądałam, ale teraz już staram się nie patrzeć bo od razu ryczeć mi się chce :-(
moja koleżanka też nie czuła, że jest w ciąży, także Myniu bądź dobrej myśli :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry