Ficaria zmiana planu do koszt od 10-150 tys. wszystko zależy od wielkości obszaru, no i czy macie monopol na urbanistów uprawnionych. skoro gmina robi raz na 10 lat to albo trzeba się wstrzelić, albo szukać działki tam gdzie nie ma planu
zamówiłaś ten pasek? bo ja się zastanawiam

Ja byłam na HSG i w sumie mnie dość bolało, ale jak tak przemyślałam, to lekarz wziął się za szybko do roboty- nie zaczęło mi w ogóle działać znieczulenie (czułam wszystko)-ale był to ból podobny do @ tylko, że taki rozpierający...więc w sumie wyszło, że ja prawie jak bez znieczulenia- więc myślę, że jest do zniesienia, jednak nie jest za przyjemny
Agacynda mieszkanie rewelacyjne! Zaszaleć można! Chyba nie znam tyle seriali co ty

chyba muszę nadrobić :-)
Mynia uważaj bo faktycznie Figiel Cię napocznie

Każda z nas zasługuje na ciążę! Tyle tylko, że zawsze ma się wątpliwości kochana! Test pepino- taki różowy- dział z lekami przy kosmetykach, albo w mniejszych tesco przy kasie-też półka z lekami
Noelle jak się czujesz?
Asita nigdy nie mów nigdy...
Sailor a co to za II kreski? Pięknie! Trzymam kciuki! Niech sę zrobią grube II kreski za dwa dni
Mgiełko dobrze, że owu jest! to jest najważniejsze! reszta sama się ułoży!
Czarnooka a może owu będzie później i jednak się uda! Trzymam kciuki! I za Tatę trzymam kciuki! Żeby skończyło się tylko na tych palcach! No i za rozmowę!
Kinga28 dziękuję za fluidki!
Agnieszko daj znać kto mieszka w brzuszku!
Domikcw zrobiłaś mi smaka na placki! Chyba sobie sama zrobię! Dobrze, że plamienie ustało. Nie wiem jak ja bym takie rzeczy przeżywała, ale pewnie baaaardzo

U mnie o dziwo! temp. w górę

cholera ją wie w tym cyklu...ale brzuch boli dalej- ale @ na razie nie ma...a mnie zawsze jak zaczął boleć, to za chwilę @ przychodziła...zobaczymy co się stanie do jutra

Temp. też mnie zaciekawiła, aż mierzyłam trzy razy- 2 pierwsze wyniki były takie same, a trzecia 36,68 więc i tak wysoko-ale zostawiłam tą pierwszą-nie wiem czy nie jest zaburzona, bo nie mogłam spać w nocy bez M :-(
Na liście mam wczorajszy dzień wpisany, bo taki miał być cykl, ale zdaniem mojego Pana gina powinien mieć 32- czyli @ powinna być dziś:-(
Ktoś pisał o mojej granicy- ustawiłam tak, bo lekarz powiedział, że owu była w nocy z niedzieli na poniedziałek-później okaże się czy dobrze- no i ovufriend też tam mi ustawił
Znów mi npr nie dzia i nie mogę podglądać

i znów się rozpisałam...tak jest jak nie mogę Was czytać w pracy:-(