reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Jacieniemoge! Jakie tu emocje! :)
Trzymam za Was mocno dziewczyny :)
Salior pokaż drugie zdjęcie, no pokaż...
U Myni to żaden spadek! Takie małe wahania się nie liczą! :P
U Różniczki wydaje mi się, że źle jest wyznaczony skok i dziś jest dopiero 13dfl, a co za tym idzie test był robiony za wcześnie. Wczoraj mogła być dopiero implantacja. Takie moje zdanie.
U sihayi też pięknie.
Dziewczyny myślę, że wszystkie jesteście w ciąży! :D

Pianko, fajna różnica będzie między nimi :)
a ja tak czuję jakoś, że u mnie nic z tego... wczoraj, przedwczoraj czułam że może coś będzie ale dziś czuję, że nie...
Taki wykres jest po prostu czymś prawidłowym i nie ma się czym jarać...
A u Różniczki faktycznie granica może być za wcześnie, przez te zaburzenia nie wiadomo... z tego co pamiętam to chyba Różniczce lekarz mówił, że owu była w nocy z niedzieli na poniedziałek ale owu przeważnie jest przed skokiem więc ta granica bardzo możliwe,że powinna być ze 2-3 dni później

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jakie emocje...wow!....Sailoor, Myniu, Różniczka trzymam kciuki za happy end ;-).
A ja dzisiaj pod przedszkolem przetarłam samochód jakiegoś faceta. Dupki tak parkują, że sam sobie winien. Na szczęście nic się nie stało.

Myniu no teraz to tempka na pewno ci posłucha i pójdzie wyznaczoną ścieżką :tak::-D
Mi została jeszcze 1h i 15 min do końca pracy ale się dzisiaj wlecze ten czas :cool:

reklama
Mi ostatnio tez sie wlecze czas. jutro mam rozmowe w sprawie pracy zobaczymy jakie warunki mi dadza moze czas zmienic robote;) w koncu by byla praca na miejscu a nie musze jezdzic 25 km w jedna strone. czyli 50 w dwie :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry