Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sailor słuchaj Pianki... co za atmosfera... normalnie lepsze niż kryminał
Pianko ile Twoja dzidzia będzie miała jak urodzisz braciszka lub siostrzyczkę?
Jacieniemoge! Jakie tu emocje!
Trzymam za Was mocno dziewczyny Salior pokaż drugie zdjęcie, no pokaż...
U Myni to żaden spadek! Takie małe wahania się nie liczą!
U Różniczki wydaje mi się, że źle jest wyznaczony skok i dziś jest dopiero 13dfl, a co za tym idzie test był robiony za wcześnie. Wczoraj mogła być dopiero implantacja. Takie moje zdanie.
U sihayi też pięknie. Dziewczyny myślę, że wszystkie jesteście w ciąży!
Pianko, fajna różnica będzie między nimi
a ja tak czuję jakoś, że u mnie nic z tego... wczoraj, przedwczoraj czułam że może coś będzie ale dziś czuję, że nie...
Taki wykres jest po prostu czymś prawidłowym i nie ma się czym jarać...
A u Różniczki faktycznie granica może być za wcześnie, przez te zaburzenia nie wiadomo... z tego co pamiętam to chyba Różniczce lekarz mówił, że owu była w nocy z niedzieli na poniedziałek ale owu przeważnie jest przed skokiem więc ta granica bardzo możliwe,że powinna być ze 2-3 dni później
Dziewczyny jakie emocje...wow!....Sailoor, Myniu, Różniczka trzymam kciuki za happy end ;-).
A ja dzisiaj pod przedszkolem przetarłam samochód jakiegoś faceta. Dupki tak parkują, że sam sobie winien. Na szczęście nic się nie stało.
Myniu no teraz to tempka na pewno ci posłucha i pójdzie wyznaczoną ścieżką
Mi została jeszcze 1h i 15 min do końca pracy ale się dzisiaj wlecze ten czas
Mi ostatnio tez sie wlecze czas. jutro mam rozmowe w sprawie pracy zobaczymy jakie warunki mi dadza moze czas zmienic robote w koncu by byla praca na miejscu a nie musze jezdzic 25 km w jedna strone. czyli 50 w dwie