Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czarnooczko, jak tata?
Noelle biorąc na rozum powinnam zrobić test w niedzielę Ale kusi mnie żeby zrobić w czwartek bo 8 to moja szczęśliwa liczba A poza tym już zanim wiedziałam kiedy będzie skok wpisałam sobie dla żąrtu że 8 listopada wyjdzie mi test Wczoraj kupiłam pinka w aptece ale on ma czułość 25.
Sailor trzymam kciuki! Czarnooka może skok poczeka do piątku
Łapcie ode mnie też fluidki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a moj tata hmm palec u nogi obciety neistety niedokrwienie sie poszerza w planach jest odjecie jeszcze 2 palcow u nogi. niestety zaczyna zanikac tetno pod kolanem. wiec prawdopodobnie utna noge nad kolanem.
chcialabym by owulacja sie opoznila ale z tego co widze to juz nie ma szans na to. nawet nie wiecie jaka mialam nadzieje na ten cykl . w piatek ide do ginekologa zobaczymy co mi powie na temat IUI.
Czarnooczko może jednak martwica ustali się na niższym poziomie. trzymam kciuki za tatę. Bo mieć własne kolano a go nie mieć to kolosalna różnica... mój tata ma ampotowaną powyżej kolana a dużo łatwiej byłoby mu żyć gdyby miał swoje kolano... Ale nie martw się... ludzie uczą się żyć ze wszystkim... tylko na początku ciężko się przyzwyczaić.
Doła podłapałam jak wczoraj o tym napisałaś...
Dziewczyny test już mam 25 :| zrobiłam i tak przez ok 5 min coś tam różowego się pojawiło a teraz jak już wysechł nie jestem pewna czy widzę cokolwiek. Więc test oceniam na negatywny