reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
hej kochane:*

a ja mam dola meza nie ma wczoraj wrocil po torbe wiec go napadlam :D i nie bedzie go do piatku :( wiec cykl stracony. ja dalej nie widze skoku wiec zapij woda :(
Myniu taki spadek to wiesz :D o kant dupy taki spadek :D jutro wzrosnie

Asitko piekna tempka ja mysle ze armia Twojego meza dala rade. i etap cyklu zakonczy sie sukcesem oraz brakiem przyjazdu @ na cale 9 ms :D

Sailor ja tez cos na tym tescie widze :) jest to obiekt blizej niezidentyfikowany :-D:-D

no to Sailor rob drugi tescior ,swiezo nabyty gdzies-rossman,tesco ,apteka?. Bo mnie juz skreca. Cos na tym tescie jest co zdjecie wrzucilas. Na jakims czulym 10 powinno wyjsc.
Mynia! a ty kiedy testujesz??

reklama
Czarnooka tulam :* ja nie nastawiam się na ciążę, tempka rośnie jak w każdym cyklu, który dotąd miałam także wiesz, szansy na razie nie ma, mi wysoka tempka utrzymuje się do 12 dni a dzisiaj dopiero 5 także ma jeszcze trochę czasu na wzrost a później spada z hukiem, ale co tam, już się nie przejmuje.... tylko kibicuje pozostałym dziewczynom i oczywiście Tobie kochana, żeby te męża mln plemników wytrzymały do owulacji :tak::tak::tak:

Sailor trzymam kciuki, żebyś zobaczyła II krechy :tak::tak::tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry