reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Noelle teoretycznie powinna być wczoraj lub dziś @ na chwilę obecną brzuch mnie boli, a za chwilę przestaje :szok: no mógłby się zdecydować! Biegam do kibelka co chwilę sprawdzać czy coś leci, ale na razie sucho...
Dobrze, że już się lepiej czujesz! I masz racje-nie wracaj puki choróbsko się panoszy:dry:
Mynia no co ty! Ja tam wolę Ciebie w ciąży- w końcu trafiłaś z serduszkami w odpowiedni moment :-D chyba już mi się nie spieszy
Asita dziękuję!
Ja przestałam oglądać takie rzeczy, bo jakoś nie mam ochoty...Czekam do jutra, co się wydarzy. Jak tylko się @ pojawi to dam znać, obiecuję!:sorry:

ROZNICZKA podziel się plackami bo ja nie zrobiłam. remont w kuchni i kuchenke mi wyrzucili:-D musiałam się kanapka zadowolic.
no a teraz znów brzuszek boli. leze. mam nadzieję że nie będe plamic. tak się boje dziewczyny!!!

CZARNOOKA pędem do lekarza bo cos tu nie gra. biedulka:(
MYNIA placz to hormony ciążowe. w ciąży z byle głupoty się płacze;-)
NOELE dobrze, że teraz na zwolnieniu jesteś. będzie czas na odpoczynek.
MGIEŁKA trzymam kciuki żeby @ nie przyszła. moze jednak się uda:)

Domikcw zapraszam! nasmażę Ci tyle placów ile będziesz chciała:tak:będzie dobrze! kiedy masz wizytę jakąś? a może zadzwoń do swojego lekarza? zawsze będziesz spokojniejsza
Mynia staram się wpisywać najszybciej jak mogę rano ;-)

Domi dobrze ze plamienie już się nie powtórzyło i pewnie to było jakies naczynko tak jak piszesz bo tam wszystko ukrwione strasznie w czasie ciąży jest, na pewno wszystko jest ok :)

Różniczko kochana kiedy powtarzasz test? trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A Sailor kiedy powtarza test / Jutro?

Agnieszko Sailor pewnie jutro powtórzy:) Już my o to zadbamy :)
A jak Ty się czujesz? udało się wczoraj męża na masaż namówić?
Różniczko to razem testujemy w czwartek :) Do mnie w czwartek jeszcze na pewno nie przyjdzie @ bo planowo sobota-niedziela ale zatestuję sobie, a co:)
Znowu zaczyna boleć podbrzusze...

Ostatnia edycja:
reklama
Isis odezwij się do nas:)
Jak się czujesz? Jak Amelka?

Myniutka Kochana dzięki, że pytasz :-) Ja czuję się ok, tylko dziś dopadła mnie jakaś infekcja i muszę zapierdzielać jutro do gin po recepte na globulki - masakra :eek: I od czego to jak zero przytulanek????????????? Amelka była wczoraj na kontroli u pediatry i jest ok, już nie zaraża, nie wyskakują nowe krostki, a stare ładnie się goją ;-) Jutro do domku wraca ale do szkoły dopiero w pn pójdzie.

Dziewczynki trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i przesyłam mnóstwo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry