reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
NOELLE ciekae jak długo to kopanie bedzie jeszcze przyjemne:eek::-D potem bede się zalic że już nie chce:P
MGIEŁKA ja taki sluz mialam na poczatku ciązy. jakby płodny czy cuś takiego. trzymam za Ciebie kciukaski. a tempke mierzyłaś??

Agnieszko czyli dzisiaj powinnaś się dowiedzieć czy nosisz pod serduszkiem chłopca czy dziewczynkę, trzymam kciuki, żeby fasolka się ładnie zaprezentowała :tak:
Domikcw Mgiełka ma wysoką tempke, jak na moje oko bo 36,9 :tak:

Cześć dziewczynki :)
Sailor ?? co z tym plamieniem? jednorazowe mam nadzieje co? jejku żeby się tylko nie rozkręciło :-(
Agnieszko czekamy na wieści kto tam u Ciebie pomieszkuje :) na którą masz wizytę?
domik ja bym poszła wcześniej na wizytę i sprawdziła jednak skąd te plamienie, nie zaszkodzi a będziesz spokojniejsza :tak: i wcinaj teraz to na co masz ochotę bo jak będziesz karmić to już nie będzie tak pięknie ;)
agacynda wyznaczyliście już termin ślubu? bo nie kojarzę czy mówiłaś..a jak sprawa z mieszkankiem?
Mgiełko Ci nasi panowie czasem lub częściej mają słabe dni, mój np wczoraj zaczął się awanturować bo nie chciałam mu numerów do totka wymyślać i powiedziałam żeby na chybił-trafił puścił to się obraził :eek:ale to mi hormony szaleją.....:-D
Sihaya zgarnęłaś te moje miliony z lotto? bo my mieliśmy tylko trójeczkę ale zawsze to coś, akurat za kupony się zwróciło :-D
Margotko daj znać jak przyjęli wieść o dzidziusiu w pracy, trzymam kciuki żeby były tylko gratulacje i radość!

Cześć Dziewczyny
U mnie tak jak przewidywałam negatyw ten z allegro bo innego testa nie mam. Oczywiście plamienie dzisiaj znowu tym razem kolory brąz dla odmiany i brzuszek boli. O tempce tylko tle że wędruje ale ku dołowi :-D

reklama
hejka.
Sailor, Asita tylko nie to :( tempka miała iść w górę a nie w dół ;(
domik jedz duzo i nie zaluj sobie smakołyków :D
Agnieszko czekamy na relacje kto mieszka w brzuszku.
Mynia tempka piękna :D <dmucha> by nie spadla

a ja sie dzisiaj czuje fatalnie gardlo mnie boli kaszel mam. a do tego na wymioty mnie zrywa :(:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry