reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Pospałam sobie od 8 i tyle mnie ominęło...
Margotko nie denerwujesz się przed powiedzeniem w pracy? Ja bym miała stresa... a teraz jak spałam śniło mi się, że po pracy szłam oddać kluczyk od mojego pokoju na portiernię a jakaś dziewczyna wzięła go ode mnie i powiedziała, że bęzie tam robić pokój dla dzoeci... :szok:
Mgiełko ja od przedwczoraj kłócę się z S... i oczywiście płaczę przy tym obficie... no już te nasze chłopy muszą się przyzwyczaić do takich humorków... w sumie to czasem im współczuję ;)
Agnieszko, tak planuję jutro testować ale mam test tylko ten o czułości 25, myślicie, że niem zatestować czy koniecznie szukać 10?
Różyczko widzę, że u ciebie ślicznie:)
Sailorku... a to plamienie przed @ też masz brunatne? Chyba nie, prawda? Więc może jednak... a temp nie spadła nawet poniżej pomocniczej więc... TAKI SPADEK TO JESZCZE NIE SPADEK :)
Czarnooczko jak najszybciej umów się do lekarza!!!
Nie no Margotko (wiem, że już jesteś Gosiak ale ja lubię Margotkę:-)) chyba sama do 10 nie wytrzymam :) Chociaż rozsądek by tak rzeczywiście podpowiadał wsztrymać się do tego dnia:) Jutro sikam :)

Myniu przed @ raczej czerwonawe mam te plamienia ale mnie się wydaje,że to na @ nadzieja zawsze się tli w sercu nic na to nie poradzimy za to u Ciebie super to wygląda kochana :-)

No jeszcze się okaże Sailorku... lada dzień. U nas obu się okaże. Ja to czuję, że jednak sie nie udało... W sumie bardzo bym się zdziwiła gdybym ujrzała II

Sailorku myślisz, że testować jutro tym Pink testem - 25 czy iść do tesco po pepino - 10. Wolałabym nie chodzić ze względu na chorobę ale jak mus to pójdę...
A u Ciebie dziś na tym teście z allegro znowu był zaciek?

Ostatnia edycja:
Myniu właśnie się denerwuję więc chcę powiedzieć pod koniec dnia pracy:-D
Super, że jutro zatestujesz! Już się doczekać nie mogę! Bo naprawdę nie miałaś nigdy takiego wykresu jak ten:tak:

Myniu zauważyłam,że te testy trzeba połoć i nie ruszać przez dłuższy czas bo jak np 10 min później podniesiesz to 5 min póxniej robi się ta kreska testowa bo te odczynniki przenoszą się z krechy c na t :cool:

Na każdym teście jest właśnie napisane, żeby po wkropieniu moczu położyć test na czystej, suchej i RÓWNEJ powierzchni właśnie po to żeby się tam nic nie przelało/przeniosło :) Mynia będzie dobrze, ja Ci mówię :)

reklama
Gosiaku ja wiem tylko,że wynik odczytujesz po 5 min i wtedy był niby negatyw ale zeby się przyjrzeć podniosłam test i wtedy musiało się przenieśc bo po 5 min była krecha :-D z każdym testem tak robię ale tylko z tymi z allegro jest problem :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry