reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
objadłam się jak bąk:-D chyba pękne!

teraz sobie odpoczywamy i już tak zostanie do wieczorka:)

MYNIA ja nie miałam i nie mam zadnej kreski na brzuchu. nie musi ona pojawic się na początku ciąży. niektórym się pojawia a niektórym nie. nawet mi pępek nie wyszedł a niektórzy tak maja. mam jeszcze czas na to ale po ciuchu liczę że nie bedzie wyłaził:-D
RÓŻYCZKA u Ciebie też się pięknie coś :) powodzenia:)

aaaaaa miałam napisac ze mi ten Pepino z tesco nie pokazał drugiej krechy:P

Ale to pewnie zasinienie szyjki lekarz ocenia Sailorku, bo na wierzchu to chyba też nie każda musi posinieć... no nic... wezmę to lusterko :)
Margotko to nie będziesz miała tak źle:) W sumie jednemu musisz powiedzieć:)
Kurcze... tak mi smutno że Różniczka dostała @, marne to życie...

Myniu ja jestem w pracy także nie sprawdzę, ale ja to na pewno nie będę sina :no:
Różniczka przy tak wysokiej tempce Ty dostałaś @ czy to tylko plamienie, tulam Cię kochana :************

reklama
Kurcze, wiecie, co, że ja do przed chwila myślałam, że różniczka i różyczka to ta sama osoba. Coś mi nie grało, bo raz mi się pisało tak raz tak i już nie wiedziałam o co chodzi czy ta osoba ciągle nick zmienia czy co. Wykres na enpr też mi nie bardzo się zgadzał. Bo wczoraj był inny niż dzisiaj. Przepraszam Was dziewczyny... I tulę rożniczkę...

Co pichcicie dziś na obiad? U mnie kluski śląskie (odkąd odkryłam Tupperware kluski lub kopytka są u nas przynajmniej raz w tygodniu :)) z mięskiem w sosie borowikowym...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry