reklama

Staranka od stycznia 2012.

MYNIA przykro mi ze jeszcze nic nie widac:( ale nadzieja jest. popatrz na mnie. ja tyle przesikalam i nic a babel był:P
AGNIESZKA tule Cie mocno:* dla Aniołka
[*] a co do wrózby to ja nie wiem w lewym oku mam 2xV a w prawym 1xV czyli co trojaczki??:-D
NOELE chodzino!!! ale masz figurę. pozazdrościc. juz coś widac, ze babel się pnie:)
SIHAYA biedne kocisko:( a badań się nie obawiaj. po hsg będzie zaraz dzidzia. zobaczysz:)
CZARNOOKA trzymaj się kochana z tymi krwawieniami. i pisz co sie kokazało:*

zmykam na sniadanko i zakupy.

reklama
Dziewuszki dziękuję ale naprawdę nie ma się czym jarać. Jeśli jutro jakimś cudem nie spadnie to rzeczywiście będzie można gdybać bo póki co to normalne, że temperatura w fl jest wysoka.
Sihayko u Ciebie ta temperatura się ładnie trzyma:) kiedy oczekujesz braku @?

Hej dziewuszki :)
Witam się z nową porcją fluidków z rana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Myniu
kochana taki spadek to nie spadek, mi wyszedł 14dpo bladzioch i to jeszcze z testu najczulszego 10ml/ul. Temperaturę masz ładną więc kochana proszę Cię zrób tą drabinkę do temperatury:tak: a Figiel nie czuje, że Ci smutno tylko czuje fasolkę i dlatego leży Ci na brzuchu:tak: Poczytaj sobie, że koty wyczuwają takie rzeczy.
Agnieszko przytulam i zapalam światełko
[*]
Różniczko bierz &&& ile wlezie:tak:
Agacynda do dzieła ;)

Czarnooka daj znać jak badania wyjdą trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Sihaya kotkowi na pewno się polepszy po kuracji i będziesz mu mogła dawać łakocie :tak:
Agnieszko zapalam światełko dla Twojego Aniołka
[*]
domikcw udanych zakupów :-D
Agacynda bierz narzeczonego w obroty i do roboty :tak: ale mi się zrymowało :-D
Myniu popieram Margotkę Figiel wyczuwa w brzuszku fasolkę i dlatego się kładzie na brzuszek :tak:

jeśli kogoś pominęłam to przepraszam :*

Ostatnia edycja:
sihaya ja nie testuje w tym cyklu bo @ przyjdzie, powinna przyjść do 14 listopada, ale nie raz cykle mi się wydłużają, takze jak nie przyjdzie do 18.11. to mogę się cieszyć i 19.11. testować, ale na pewno zawita :tak:

reklama
Boże Agnieszka! Straszysz mnie, ze łzami w oczach szukałam twojego posta, aby się dowiedzieć co się stało ;( Już się bałam najgorszego! Nie lubię!

Smutny dzień kochana, ale nei smuć się, bo małemu szkrabowi w brzuszku też jest smutno :( Przytulam :*

Dziewczyny, trzymam za Was wszytskie kciuki. Każdej z nas, was się uda, nie teraz to następnym razem! chyba trzeba olać sprawę, przestać się denerwować, czasem schować termometr. Ja nie wierzę w niepłodności, skoro owulacje są to i jest płodność :)

Mogę się Wam pochwalić moim ufoludkiem?
Przesyłamy z małą Hanią całą masę fluidków :*:*:*:* anaok.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry