Czarni
matka wariatka :D
a to zaczeło Ci sie przed okresem czy po okresie ?czyli jednym slowem mam jakas infekcje po temperature mam od uhuhu od lutego....;|
Pyscek prolaktyna spadnie i II się pojawią
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a to zaczeło Ci sie przed okresem czy po okresie ?czyli jednym slowem mam jakas infekcje po temperature mam od uhuhu od lutego....;|
Pocieszę Cie my z mężem jesteśmy oby dwoje zdrowi a już 17 cykl.....mam nadzieję, bo szczerze mówiąc już kilka razy straciłam nadzieje na to że się uda ....
a to zaczeło Ci sie przed okresem czy po okresie ?
Pyscek prolaktyna spadnie i II się pojawiązobaczysz będzie dobrze
![]()
Kochanie posłuchaj mnie jak długo mierzysz temperaturę ale rano? bo jeżeli masz taka cały czas może po prostu t jest twoja normalna temperatura a przy owu podnosi Ci sie tylko o 2 kreski to strasznie skomplikowane żeby wyjaśnić pisząc a szczególnie jak nie znam całej twoje sytuacji. Teraz uciekam bede wieczorem buziakiWszystko trwa tak od lutego...
Tylko gdzie ona jest? W nawiasie podajemy, który to cykl starań. Życzę owocnych staranek. Prolaktyna na pewno spadnie, nic się nie martw
ja już nie wiem o co chodzi.... Czyżby to nieustanna owulacja
i przez to pwnie się wydłuży. Co jest grane?

Figure masz jak nastolatka

Co prawda mam tylko 2 egzaminy na szczęście w tym ostatnim semestrze, ale jeden z wykładni prawa z dziekanem i to będzie rzeź niewiniątek. Zatem miłego popołudnia. Odezwe się wieczorem, jeszcze zakupy mnie czekają, bo w lodówce za chwilę będzie tylko światło 
enooo kurde
niemożliwe, bo we wtorek byłam u gina na monitoringu i miałam chyba z 6 jajeczek, które przygotowywały się do zapłodnienia dopiero i mamy się dzisiaj kochać (tak nakazał mój guru gin