Też o tym czytałam nawet dzisiaj.Podobno jeżeli test owulacyjny wychodzi dodatni około 20 dc,to może to oznaczać ciążęEdyta no co Ty mówisz? Jak to owulacyjne pokazują ciąże?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też o tym czytałam nawet dzisiaj.Podobno jeżeli test owulacyjny wychodzi dodatni około 20 dc,to może to oznaczać ciążęEdyta no co Ty mówisz? Jak to owulacyjne pokazują ciąże?
Hejka :-) Pyscek bardzo fajnie, że do nas dołączyłaś. Jedyny wymóg jaki musisz spełnić heheh to dołączyć się do listy małpowej...Tylko gdzie ona jest? W nawiasie podajemy, który to cykl starań. Życzę owocnych staranek. Prolaktyna na pewno spadnie, nic się nie martw
Jak się czujesz po bronku?
A ja zrobiłam dzisiaj znowu test owoulacujny (17 dzień cyklu) i znowu dwie grube krechyja już nie wiem o co chodzi.... Czyżby to nieustanna owulacja
Haha jak nie miałam w ogóle albo w cały świat, to teraz będzie przez połowe cyklu
i przez to pwnie się wydłuży. Co jest grane?
Idę poszukac małopwej listy
Pyscek witajwszyscy razem jedziemy na tym wózku i życzę, żebyśmy wszystkie te wózki niedługo kupowały dla naszych pociech
))))
ja przez te wszystkie cykle nadziei to już kilka powybierałam jako priorytety![]()