reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Pianko w porównaniu do poprzednich cyklów to niska :tak: a tłuka Ci się tylko te z kompletu ponieważ, te najwięcej szczęścia przynoszą :tak::-D
ale tutaj dzisiaj cisza :-( ja za godzinkę kończę pracę w końcu :-D jutro jadę na całe 7h na kontrole więc do pracy nie przychodzę a w środę mam urlop a w czwartek i piątek nie ma pana kierownika ten tydzień zapowiada się wspaniale :tak: tylko gdyby jeszcze @ nie przyszła to by byłą rewelacja :tak: ale w środę mnie nawiedzi, brzydka każe na siebie tak długo czekać mogłaby się pospieszyć :-p

Ostatnia edycja:
Różyczka no w końcu będę mogła poprać wszystkie ciuchy. A nazbierało się tego :-p

Asitko ja też się cieszę jak nie wiem co jak coś kupuje nowego. My kobiety to chyba tak już po prostu mamy :-D

Pianko - oczywiście, że te z kompletu to na extra szczęście ! No i te z kompletu nie wiedzą, że są z kompletu! Poza tym wymyśliłaś nowe danie - ziemniaki na ostro! :)

Noelle - zaciskamy, zaciskamy !

Asita, oby każdy tydzień taki był :)

Isis, jak tam córcia? No i Ty jak się miewasz?

Margotko, jak samopoczucie, czy już po wizycie jesteś? Bo martwię się, że coś bardzo ważnego przeoczylam!

Ficira, jak tam ? Ślę pozdro !

Domi, jak tam glokozka?

Dobrego wieczoru Laseczki !

Ostatnia edycja:
zyje żyje po tej glukozie. nie bylo tak źle. nawet mi smakowało:-D po wypiciu czulam się dobrze. tylko jak do domu wrocilam to takie miałam chwile jakby mi ktos w leb palnał czyms. ale się połozyłam i bylo ok. moze też przez to ze w nocy malo spalam:wściekła/y:
w nagrodę mąż mi wielkiego hamburgera kupił a ja zachłanna mówię, że jak mi wyniki dobrze wyjdą to poprosze jutro o kebaba:-D
boje się wyników ale co ma byc to bedzie. glukoze przeżylam i odechialo mi się słodkiego:-D a wczoraj chciało mi sie kinderczekolady bo dzieci jadly:-D

przykro mi dziewczyny, ze te małpy Was poodwiedzały:( eh... smutny los staraczek. trzymajcie się kochane:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry