• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Laluś to super, że pralka odbierasz dzisiaj, ja to zawsze się ciesze jak głupia jak kupie coś nowego :tak:
Różyczko mam nadzieje, że małemu przejdzie kaszel i obejdzie się bez lekarza :tak:
a mnie brzuszek a raczej bebzol zaczyna coraz bardziej boleć niech już ta @ przyjdzie

reklama
Hej dziewczynki dzwonilam do ginka narazie dajemy se siana do stycznia z HSG i CLO.
pozostawiamy grudzien jeszcze starankowy naturalnie. w styczniu HSG i jak bedzie trzeba to CLO.
jak to stwierdzilam miesiac w ta czy w ta to rybka. moze bedzie tak jak Asitka pisala ze zaciazymy i pod choinke wszystkie zobacza II kreseczki ;)

Heloooo :-) ja mam dzisiaj wolne, jaka ulga, masakra...

Myniutku
, przykro mi... :* chodź Cię przytulę

Różyczko i Sailor, wy też??

Czarnooko, póki co ciesz się boboseksem, to może już w styczniu nie będzie clo i hsg potrzebne :tak:

Mi się skończyły dni płodne, ale już wiem, że @ przyjdzie... równiutko 10 dni do @ i już mam cycole nabrzmiałe. Od zaaaaawsze równe 10 dni mi się pojawiają pierwsze oznaki nadchodzącej małpowatej małpy :dry: 3 dni wcześniej zacznie mnie brzuszek boleć, dzień wcześniej będę miała przetłuszczoną cerę... laaaaaaaaaaaaame!

W ogóle to wczoraj dostałam zaproszenie na sylwestra, na którym będzie mój był, ten natręt. ja nie wiem czemu ludzie wpadają na takie pomysły...

Hej :)
Oj dziewczynki :-( życzę Wam na święta Waszych maleńkich cudów!!
domik przeżyłaś?:-pja obciążenia nie wspominam źle, miałam od razu 75g i wypiłam duszkiem bez cytryny a na co dzień nie słodzę także do przeżycia, w sumie smakowało jak herbata mojego męża :-D
Jejku jaki wczoraj koszmarny dzień miałam, połowę kuchni wytłukłam a na domiar złego pod koniec gotowania ziemniaków pękła pokrywka na miliardy kawałeczków i wszystko wpadło do garnka brrrrrr

Czarnooka no pewnie, że zaciążymy do końca roku innej opcji nie ma :tak:
Pianko to faktycznie zły dzień miałaś :-(
Agacynda jak Ci zazdroszczę urlopu :tak: jaj mam w środę tzn. za 2 dni i idę do gin. w sprawie IUI zobaczymy co mi powie, pewnie wyleci z tekstem że za wcześnie itp. :dry:

ja niestety nad ranem co chwila budziłam się i zasypiałam masakra :dry: w tym cyklu mam niska tempkę więc czekam na @ a nie chce przyjść wcześniej uparta małpa :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry