reklama

Staranka od stycznia 2012.

Laluś to super, że pralka odbierasz dzisiaj, ja to zawsze się ciesze jak głupia jak kupie coś nowego :tak:
Różyczko mam nadzieje, że małemu przejdzie kaszel i obejdzie się bez lekarza :tak:
a mnie brzuszek a raczej bebzol zaczyna coraz bardziej boleć niech już ta @ przyjdzie

reklama
Hej dziewczynki dzwonilam do ginka narazie dajemy se siana do stycznia z HSG i CLO.
pozostawiamy grudzien jeszcze starankowy naturalnie. w styczniu HSG i jak bedzie trzeba to CLO.
jak to stwierdzilam miesiac w ta czy w ta to rybka. moze bedzie tak jak Asitka pisala ze zaciazymy i pod choinke wszystkie zobacza II kreseczki ;)

Heloooo :-) ja mam dzisiaj wolne, jaka ulga, masakra...

Myniutku
, przykro mi... :* chodź Cię przytulę

Różyczko i Sailor, wy też??

Czarnooko, póki co ciesz się boboseksem, to może już w styczniu nie będzie clo i hsg potrzebne :tak:

Mi się skończyły dni płodne, ale już wiem, że @ przyjdzie... równiutko 10 dni do @ i już mam cycole nabrzmiałe. Od zaaaaawsze równe 10 dni mi się pojawiają pierwsze oznaki nadchodzącej małpowatej małpy :dry: 3 dni wcześniej zacznie mnie brzuszek boleć, dzień wcześniej będę miała przetłuszczoną cerę... laaaaaaaaaaaaame!

W ogóle to wczoraj dostałam zaproszenie na sylwestra, na którym będzie mój był, ten natręt. ja nie wiem czemu ludzie wpadają na takie pomysły...

Hej :)
Oj dziewczynki :-( życzę Wam na święta Waszych maleńkich cudów!!
domik przeżyłaś?:-pja obciążenia nie wspominam źle, miałam od razu 75g i wypiłam duszkiem bez cytryny a na co dzień nie słodzę także do przeżycia, w sumie smakowało jak herbata mojego męża :-D
Jejku jaki wczoraj koszmarny dzień miałam, połowę kuchni wytłukłam a na domiar złego pod koniec gotowania ziemniaków pękła pokrywka na miliardy kawałeczków i wszystko wpadło do garnka brrrrrr

Czarnooka no pewnie, że zaciążymy do końca roku innej opcji nie ma :tak:
Pianko to faktycznie zły dzień miałaś :-(
Agacynda jak Ci zazdroszczę urlopu :tak: jaj mam w środę tzn. za 2 dni i idę do gin. w sprawie IUI zobaczymy co mi powie, pewnie wyleci z tekstem że za wcześnie itp. :dry:

ja niestety nad ranem co chwila budziłam się i zasypiałam masakra :dry: w tym cyklu mam niska tempkę więc czekam na @ a nie chce przyjść wcześniej uparta małpa :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry