Domik hehe nie duś proszę! tylko wpadaj na gołąbki!

bo jak pisałam zrobiłam ich pokaźną ilość i jeszcze zostały - były zgodnie z Twoimi zachciankami w sosie pomidorowym
Aneczek witaj, bo my też się chyba nie poznałyśmy jeszcze

Twój psiak ma 10 psich lat i już dzidek a mój ma 15 więc to dopiero staruszek jakby przeliczyć na ludzkie!
Die perle - kope lat!!, że się tak wyrażę hehe... w końcu się do nas odezwałaś

ja żeli żadnych nie używam, bo nawet jak ja nie widzę u siebie śluzu to gin zawsze na badaniu w okresie płodnym mówiła mi, że go dużo przy szyjce... a ostatnio nawet zaczęłam go widzieć więc jakby jest trochę lepiej.
Ja wczoraj też zakupiłam testy owulacyjne choć bądźmy szczere nie bardzo w nie wierzę.. no ale niech będzie sumienie czyste
Różyczka Twoja tempka stanęła na granicy i teraz patrzy i myśli - skakać w dół? nieeee lepiej poszybować w chmurach
Moja niestety spadła... wieczorem wczoraj już śluz się zabrudził a od dziś rana mam pełnoobjawową małpicę:/ tak mnie plecy bolą, że nawet przeciwbólowe póki co nie pomogły więc popijam teraz też kawkę żeby kofeinka wzmocniła efekt:]
No i tym sposobem kochane w następny poniedziałek czeka mnie hsg:] o ile oczywiście wyniki srodowe z wymazu będą ok...
Myniutku hehe ja to z kolei jeśli chodzi o facetów miałam przeprawy z tatą bo ja ciągle jestem dla niego małą córeczką a z mamą z kolei to luz o wszystkim mogłam jej mówić zawsze.
A o zaręczynach dowiedzieli się ni stąd ni zowąd jak przyjechałam na weekend do domu, kuzyn akurat był przejazdem z drugiego końca polski i taka gatka szmatka przy obiedzie, co słychać i takie tam i a Ty iwona kiedy jakiś ślub planujesz? a ja na to 19 czerwca, sala już jest zamówiona. W pierwszej chwili myślałam, że się wszyscy zupą udławią ale potem zaczęli się cieszyć i że my tak wszystko sami już pozałatwialiśmy

hehe śmiesznie było

co do @ to łączę się z Tobą w bólu:/
za to z tego co widzę to
basik coś trzyma na wykresie fasolowy fason:]
no i
mgiełka wywindowała...
dla wszystkich podejrzanych &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&