reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Myniu kurde co to za felerny test?! Moim zdaniem nie jest on w ogóle wiarygodny, bo kreska kontrolna jest blada a nie powinna taka być więc test może mieć jakąś wadę fabryczną, a czytałam że właśnie w bobo testach tych czułych to częsty problem. Moim zdaniem powinnaś powtórzyć test. I ja też widziałam jakiś cień w polu testowym więc tym bardziej jeśli @ nie przyjdzie to zrób kolejny test. Trzymam kciuki nadal! &&&&&&&&
Sailorku a u Ciebie faktycznie jakieś anomalie, ale tak jak dziewczyny pisały to mogło być zagnieżdżenie stąd ten spadek no i to plamienie. A testy nie wychodzą, bo jeszcze jest za wcześnie. &&&&&&&&&&&&&&&
Różyczko a Ty będziesz testować? U Ciebie też już po terminie @.
Aneczek witaj :) Powodzenia w starankach :)
Oooo Die_Perle się wreszcie pojawiła :) Już myślałyśmy, że sobie Octoberfest przedłużyłaś hihihi :) Powodzenia z tym żelem ;)
Domik ale śliczna psinka :)
Aguś_86 gratuluję dziewczynki :) Fajnie jakby się Wam parka trafiła :) No i śliczny brzusio :)
Laluś taki ból może zwiastować, że owulacja się zbliża więc do dzieła :)

No i nie pamiętam co jeszcze i komu miałam napisać, wybaczcie:zawstydzona/y: Mnie dziś strasznie głowa boli, myślałam, że sen pomoże ale niestety jest chyba jeszcze gorzej :(

To sprawdzałam właśnie śluz i mam w nim niteczki krwi, takiej brunatnej... jutro rano budzę się zalana... ;(
już nawet nie chce mi się dziś S. o tym pisać bo co godzina dziś mnie ptyał biedny czy nie przyszedł @...

Myniu jeszcze @ nie ma a temp wysoko : także trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby nie przyszła , a te niteczki to może od zagnieżdżenia ? U mnie było podobnie bo 14 dnia po owu miaam brunatne plamienie ale to nie był niteczki tylko brunatny śluz taki wodnisty

a ja sie dzisiaj nie wyspałam pół nocy byłam głodna mimo tego ze na kolacje robiliśmy sobie fryty

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry