reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
ANECZEK jeden piesek to taki pospolity mieszaniec. czarny z takim podpalanym kolorem jak to u mnie mówią:-D a druga fsiura to dama. shi tzu. jest koloru siwo-rudo-biało i nie wiem jakiego jeszcze:-D
IMG_0126.jpg to moja Teki (Tekila) letnia porą po obcięciu. teraz to juz ma długaśne włoski i przez to inny kolorek. wiecej rudego. najpiękniejsze ma oczyska z mega długimi i podkreconymi rzesami. jak księżna:-D zdjęcia Pazurka nie mam:( ale kiedyś zrobie to sie pochwale moim potworkiem

MYNIA dobrze że rodzice tak pieknie zareagowali. a jak się czujesz??
RÓŻYCZKA to trzymam kciuki zeby @ nie przyszła:)

Cześć dziewczynki :-) Wróciłam z pracy. U mnie leje... I coś od rana mnie z lewej strony podbrzusze boli... Czyżby owulacja się zbliżała??? :confused: Napiszcie mi czy taki ból może zwiastować nadchodzącą owulację???

Myniu mi także się wydaje, że test jakiś kiepski... I proszę się nie nastawiać negatywnie :tak:

Domi fajniutki ten Twój piesiaczek :-)

Myniu super ze rodzice ze spokojem przyjeli wiesc o zareczynach:tak: i zgadzam sie to połaczenie pomaranczu i niebieskiego jest bardzo ładne... ech jak ja bym chciała urzadzc swoje mieszkanko... ale niestety na razie musimy wynajmowac. Co do testu to tez jestem zdania ze był zafałszowany jakis - do powtórzenia:-D

domikwc faktyczia twoja suczka to prawdziwa damulka:-D

lalus mnie na owlke własnie podbrzusze pobolewa... a czasem tak boli ze sie wyprostowac nie moge.

A ja lubie i koty i psy i króliki... i wszystkie zwierzaki oprócz wezy i szczórów. Aktualnie mozemy sobie pozwlic tylko na rybki:-D

lalus nie wiem... u mnie zazwyczaj trwa taki bol kilka dni i wydaje mi sie ze po mam owulke bo po jest skok. Trza sie pytac mądrzejszych;-):tak::-D To która jest specjalista w tej kwestii? Ale ja zaczynam działania tzn serduszka własnie jak poczuje ten bol w podbrzuszu zeby czegos nie przegapic :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry