reklama

Staranka od stycznia 2012.

AGUŚ ale pięknie się zaokrąglacie:) śliczny brzusio:*
PIANKA mi tez podobaja się te gatki!! tez chce takie:P
CZARNOOKA powodzenia na wizycie:*

znów mnie kłóje po prawej stronie w pachwinie...eh...ostatnio jakaś obolała jestem:(
i buuu.... nie załapie się a roczny urlop macierzyński bo ma wejśc we wrześniu:wściekła/y::angry: i bedę musiała zostawic moje maleństwo:( nie chce o tym myslec....

reklama
domik z tym macierzyńskim to znając życie jeszcze się z tysiąc razy może zmienić... :/ ja też nie wiem czy się załapię :/ a gatki jak mi się znudzą to Ci podeślę, jak ponosisz to agacyndzie odstąpisz :-p:-D:-D ja chyba na allegro je kupowałam jest góra do kompletu ale cyckami nie będę świecić (nie to forum :-D)

PIANKA dziekuję ale czy moja dupa do nich wejdzie??? na naciągne gatki swoim tyłkiem a Agacynda będzie musiala się dwa razy owinac w nie żeby pasowały.:-D
a udzielasz się na innym forum?:-D

Dziewczyny!
Ale padam dzisiaj - tydzień był intensywny, a jeszcze ta pogoda.... Również i ja czułam się jak na kacu dzisiaj - ból glowy straszny, aż przy przyspieszaniu autem w głowie się kręciło i ból oczu...
Pianko, Aguś, Isis śliczne krągłości :) głaskam wirtualnie !
Sailor - może trza z nią pogadać - jak kobieta z kobietą? :happy:
Czarnooczko, trzymaj się mocno
Mynia - zaklinaj, nawet nie myśl o spadkach ! Najgorsze jest to, że nie wiem, czy będę miała jak jutro na bb wejść ! A tu taakkkiii dzień ważny no ! Dobrze że masz dalej L4, wykurowanie jest wskazane!
Różniczko, mierzę tempke od 2, 5 miesiąca i ten cykl mam bezowulacyjny, bo temp.na stałym poziomie, zresztą byłam na usg i ginka wywróżyla mi bezowulacyjny, bo tylko były 2 małe jajeczka. A kłuć się nie lubię, bo mam tak słabo widoczne żyły, że ostatnio babka mnie kłuła po całych rękach, a że były 3 wkłucia potrzebne, byłe mega problem, więc chodzę teraz z sinymi kostkami :)
Dobrego odpoczynku, zróbcie zakupy, bo w niedzielę święto (choć może są czynne...)
do zobaczenia :D

Agnieszko jak temp spadnie mi tylko troszkę to będe testować i tak no ale jak spadnie poniżej podstawowej to pozamiatane... Ale jestem dobrej myśli:) Steve pół nocy modlił się,żebym miała dziś wysoką temperaturę :) I dziś planuje powtórzyć seans :)
Bzibzioczku a jak Ty się czujesz po tym wypadku? Bo coś miałaś z kręgami prawda? nie dają Ci sie we znaki?
czarnooczko trzymam kciuki:)
Laluś w pierwszej fazie nie martw sję, że temp niska, czasem tak bywa. Ale co do tej teorii z dodawaniem czegoś do tempki... to ja w literturze fachowej nigdy się z tym nie spotkałam, jedynie na forum. Niech się Sailor może jeszcze wypowie i Ficaria...
Jillko tu u nas na forum cykle bezowulacyjne kończą sie przeważnie fasolką :)
Agacynda mam nadzieję, że już się nie nadymasz i boboseksy uskuteczniacie :)

reklama
Witam:)

Ja dzis miałam zabiegany dzień- najpierw dentysta potem zakupki i do mamy skoczyc wiec dopiero sie do domu doczłapalismy i obiad zjedlismy.

myniu czekam niecierpliwie jutro na wiesci:)

agus isis pianka Sliczne brzuszki nam tu serwujecie ;-):-D

czarnooka jak tam wizyta?

asita trzymam kciuki za tempke:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry