reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
Agnieszko tylko, że z taką ilością plemników mojego męża to mało wątpliwe żebym była, wiem, że wystarczy tylko jeden, ale musi się przebić a im więcej tym większe szanse, także wiesz, ja zajrzę w następnym cyklu :tak:

Hejka, a ja dopiero zdążyłam wrócić od klienta do pracy, strasznie jestem zaganiana.

Myniu, no pięknie to wygląda więc zaciskam mocno kciuki!!!!!!!!Fajnie że masz jeszcze L4 to sobie poleniu****esz i wypoczniesz.

Asita, Twoja temp też się super prezentuje!!

Ja niestety nie znalazłam wykresu Różyczki.

Dziewczyny Brzuchy super, powinnyście mieć takie bluzeczki, tu jest fasolka, na środku brzucha:)

Hello :-)

Isis piękny brzuszek

Pianka no już taki fajniutki masz brzucholek :-D

Myniu oby temperatura jutro nie spadła... Chucham na nią I trzymam &&&&&&

Dziewczyny czemu ja mam tak nisko dziś temperaurę....???? Mierzyłam o 4:40... wyszło 36.3, ale dodałam te 0.2 stopnia... może dlatego, że za krótko trzymałam??? Po piknięciu termometru jeszcze minutkę trzymałam...

hej dziewczynki ja właśnie wróciłam z pracki pędem lecę pod prysznic szykować się i lęcę do ginekologa zobaczymy co mi powie tak strasznie się boję. juz dawno nie miałam takiego cykora, wezme odrazu wyniki męża niech spojrzy swoim fachowym okiem .ehh trzymajcie kciuki napiszę ok 20 jak wrócę . buźki.

Myniu trzymam kciuki
Agus brzuszek piękny życzę parki hihi

cmoki dla wszystkich ja lekko zmęczona i dół brzucha ciągnie cały czas i kręgosłup boli, chyba @ lezie lezie, ze zdwojoną siłą po takiej przerwie bo aż szok że tak mi dokucza ten brzuch testów nie robie w du...ie mam
poświęce czas Oliwi i sobie: może jakieś domowe spa.... a co tam będę piękną matką jedynaka hihihi
muszę sobie troche ponarcyzować hihihih
cmoki kochane miłego weekendu i owocnego
jutro rano czekam na wieści od Myni ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry