Asitko śliczny wykres
Czarnooczko, trzeba działać

nawet jakby było coś złego to nie ma rzeczy, której wcześnie nie można wyleczyć. Ja miałam zmiany na szyjce, wykryto złośliwe odmiany wirusa ale wycięli mi kawałek szyjki, wzięłam szczepionkę, leczyłam się, teraz robię cytologie co pół roku i zawsze mam I. A może to nic złego u Ciebie. No musisz iść do lekarza bo inaczej dalej nei ruszysz. Trzymam kciuki mooooooooooooooooooooocno i napisz co lekarz powiedział jak wrócisz
Isis śliczny brzusio

Ja to mam nadzieję, że u mnie nie będzie nic widać tak szybko bo nie chciałabym nikom u mówić. No ale u takich kuleczek jak ja to chyba nie mam się co o to martwić
Anade ja też będę miała Hanię

a jak byłby facet to jakoś wczoraj wieczorem wpadło mi do głowy imię Tomasz

Albo Antoni
Aguś dawaj mi swoich fluidów najwięcej bo ja bym chciała bliźniaki
Pianko ślicznie wyglądacie
Sihayko ślicznie to wczoraj powiedziałaś o tej miłości i sercu... ja głupia to sie aż popłakałam
Nie ładny ten spadek u Różyczki

Obawiam się, że u mnie może być podobnie jutro ale... ciiiiiiiiiiiiiiiiii... dalej zaklinam
Wróciłam od lekarza, dostałam jeszcze tydzień zwolnienia. Poobijam się, a co... Pokłóciłam się z paniami starszymi w poczekalni

Aż mnie pielęgniarka i lekarka poparły

A jak weszłam do gabinetu moja pani dr zapytała czy mogę chwile posiedzieć to ona odsapnie od tych staruszków.
Aż nie mogłam uwierzyć jak zobaczyłam rano tempkę

Kupiłam dwa bobotesty niebieskie czyli 10. No i jakby jutro nie spadło to zatestuję... ale boję się, że może spaść...