reklama

Staranka od stycznia 2012.

reklama
domik żyłki obecne ale V z niech nie widać :-Dchyba za głupia jestem na tą wróżbę:rofl2:

Dziewczynki ale zdjęcia mam tylko takie :/ z zeszłego tygodnia jakoś
DSC01135.jpg ha i w innej pozycji bo na leżąco, trochę golizny hihihi DSC01150.jpg

Ostatnia edycja:
Pianeczko Kochana śliczny brzusio :):):)):):):) o jaaaaaaa :D

domik plamienia ustaly ale czuje sie fatalnie.:(:( na 18 ide do ginekologa ide po jego pracy to se z nim pogadam na spokojnie.
boje sie strasznie bo wiem ze nic dobrego nie uslysze. :( jest mi smutno bardzo i mam mega dola:(:(

Asitko śliczny wykres:)
Czarnooczko, trzeba działać:) nawet jakby było coś złego to nie ma rzeczy, której wcześnie nie można wyleczyć. Ja miałam zmiany na szyjce, wykryto złośliwe odmiany wirusa ale wycięli mi kawałek szyjki, wzięłam szczepionkę, leczyłam się, teraz robię cytologie co pół roku i zawsze mam I. A może to nic złego u Ciebie. No musisz iść do lekarza bo inaczej dalej nei ruszysz. Trzymam kciuki mooooooooooooooooooooocno i napisz co lekarz powiedział jak wrócisz
Isis śliczny brzusio:) Ja to mam nadzieję, że u mnie nie będzie nic widać tak szybko bo nie chciałabym nikom u mówić. No ale u takich kuleczek jak ja to chyba nie mam się co o to martwić :P
Anade ja też będę miała Hanię :) a jak byłby facet to jakoś wczoraj wieczorem wpadło mi do głowy imię Tomasz :) Albo Antoni
Aguś dawaj mi swoich fluidów najwięcej bo ja bym chciała bliźniaki ;)
Pianko ślicznie wyglądacie :)
Sihayko ślicznie to wczoraj powiedziałaś o tej miłości i sercu... ja głupia to sie aż popłakałam
Nie ładny ten spadek u Różyczki :( Obawiam się, że u mnie może być podobnie jutro ale... ciiiiiiiiiiiiiiiiii... dalej zaklinam :)

Wróciłam od lekarza, dostałam jeszcze tydzień zwolnienia. Poobijam się, a co... Pokłóciłam się z paniami starszymi w poczekalni:) Aż mnie pielęgniarka i lekarka poparły:) A jak weszłam do gabinetu moja pani dr zapytała czy mogę chwile posiedzieć to ona odsapnie od tych staruszków.
Aż nie mogłam uwierzyć jak zobaczyłam rano tempkę:)
Kupiłam dwa bobotesty niebieskie czyli 10. No i jakby jutro nie spadło to zatestuję... ale boję się, że może spaść...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry