reklama

Staranka od stycznia 2012.

Pianko cudny brzuchol a w pozycji leżącej to za dużo nie widać tego brzuszka, tzn. nie widać tak ładnie ja w pozycji stojącej :tak: tylko pozazdrościć

Myniu u mnie tempka jak w każdym cyklu także luzik :tak:

Szkoda że u Różyczki taki spadek, już myślałam, że jej się uda :-(

reklama
Dziewczyny, przeanalizowałam swoje cykle, nie tylko te co mam na enpr ale i te co wcześniej prowadziłąm w takim programie "karta" i tylko raz miałam spadek dopiero 14dpo zawsze spadek był wcześniej:) Więc istnieje szansa, że to powtórka z rozrywki ale z drugiej strony jest ona bardzo mała :)
Asitko luzik luzik ale kciuków mi trzymać nie zabronisz :P:-D

Śliczne brzuszki macie:) Takie zgrabne:) Ja to w ciąży wyglądałam jak wieloryb. Zresztą zostało mi to:(

Myniu kciuki trzymam nadal:)
I za Ciebie Asitko też:) Kurcze musi któraś podzielić się z nami dobrą nowiną, bo statystyki spadną:)))))))))

A teraz z innej beczki- ma któraś szklany czajnik elektryczny?:)

Myniu to pewka, że Ty w ciąży jesteś! Nie musisz juz tych wykresów sprawdzać w tych wszystkich exelach i in. :P Zobaczysz jutro będę II :D Tylko nas za długo w niepewności nie trzymaj ;)
Paulinka ja niestety nie mam takiego czajnika, ale jak zobaczyłam grafikę to stwierdzam, że u mnie to by się nie sprawdziło, bo mamy dużo kamienia w wodzie i już wyobrażam sobie jakby wyglądał po paru użyciach...

No właśnie mnie kamień zastanawia. A poz tym jak się woda gotuje to ścianki i tak zaparują i już takiego efektu nie ma... Więc chyba nie warto... A z drugiej strony ładny jest:)))))))))

brzucholek :happy::happy: IMG00238-20121109-1343.jpg

troszkę ciemne wyszło ale taka pogoda..buzia:*

Oczywiście przesyłam moc fluidków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&..........

Ostatnia edycja:
Agus_86 no śliczny tez ten Twój brzuszek :tak:
Paulinka88 ja niestety nie mam szklanego czajnika elektrycznego tylko zwykły, który chcę zlikwidować bo za dużo prądu bierze, ale mój mąż się nie zgadza :crazy: w sumie to tylko on go używa :-) co do dobrej nowiny to chciałabym, ale i tak z tego cyklu nic nie będzie :tak:

KObietki śliczne brzuszki macie :)

Asisto będzie co ma być i nie zakładaj od razu ze z tego cyklu nic nie będzie , bo lanie dostaniesz :) ja Ci mocno kibicuję i trzymam kciuki żeby temp dalej pięła się w górę :-):-):-)

MYniu juz nie mogę się doczekać jutrzejszego testowania :) nawet jak Ci temp trochę spadnie to testuj mi w dniu w którym robiłam test też temp spadła ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry