reklama

Staranka od stycznia 2012.

witam:)
ale się wyspalam:) jakoś mnie na czulosci zbiera a nie ma się do kogo przytulic:( chyba psiury zawołam:-D
tak mnie suszy od rana że .... czuje się jak a kacu:P

AGNIESZKA śliczną masz juz pileczke:) zgrabna mamusia z Ciebie:)
NOELLE przytyłam:-D bez tego się nieobejdzie. mam na plusie jakieś 5,5kg wiec chyba nie jest źle. pani doktor powiedziala że bardzo ladnie:) a kg poszly mi w brzuszek+boczki:( i w cyce. dupy to ja nigdy nie miałam i nie mam:( a buuu....
MYNIA, ASITA pięknie u Was to idzie. oby tak dalej. niech temperaturki rosa:* :&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
SAILOR a co to się dzieje?? @ się rozmyśliła??
MGIEŁKA a może jeszcze za wcześnie na teściora. skoro @ nie ma nadzieja jest:)
ISIS pięknie już się zaokrąglacie:) mam nadzieje, że ospa ominie cię szerokim łukiem:*
CZARNOOKA a jak się czujesz?? dalej wymiotujesz i plamisz?? byłaś u gina??

Ostatnia edycja:
reklama
Isis jaki śliczny brzuszek już Ci się robi, tylko pozazdrościć :tak: mam nadzieję, że mdłości szybko miną :tak:
Domikcw tulam Cie przez komputer ( ) :tak:
a Różyczka to nas dzisiaj trzyma w napięciu z tą swoją tempką :-D
Czarnooka tulam Cię nie załamuj się na pewno będzie dobrze no bo przecież do końca roku wszystkie zaciążymy :tak:

Hej dziewuszki :)
domik z ust mi to wyjęłaś ja też się czuję dziś mega kacowo :/ może przez tą pogodę albo kac moralny mnie męczy za wczorajszego ptysia, bajaderkę i WZetkę........:-pgłowa boli, oczy szczypią, spać się chce, sił brak bleee
Fajowe macie brzuszki kochane! każdy śliczny, jeden ładniejszy od drugiego :tak:
Dziewczynki testujące wysyłamy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i trzymamy kciuki żeby te piękne temp nie były zmyłką :)

Kochane, nie znam jescze płci. chcemy, aby była dziewczynka. Mój mąż mnie "okrzyczał", że mam nie mówić dzidziulek itp tylko nazywać po imieniu - Hania i tak wołamy do brzuszka :) Czasem się śmiejemy i zawołamy Heniu:P

PIANKO a kiedy Ty się nam pochwalisz brzucholeczkiem??

ciekawe co u innych ciezarówek?? zonqa też dawno sie nie odzywała. czarni też. zapomniały babska o nas:(
die perle wcieło na oktoberfescie(nie wiem jak sie to pisze:P)

haha Pianka mi wychodzą trojaczki:P bo w lewym oku mam 1xV a w prawym 2xV:-D prawe było na dziewczynke?? jak tak to mi wychodzi dwie baby i chłop:-D tylko gdzie sie ukryli??:confused: a Tobie co wychodzi??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry