reklama

Staranka od stycznia 2012.

Różniczko swoich tez nie widzisz? pewnie jakiejś wtyczki brak...
Basiu bo myślałam, że może wcześniej było podejście do owulacji nieudane i po kilku dniach kolejne.

reklama

Czarnooka
zdjecie brzuchola wczoraj wrzucilam ;P Nie wiele sie zmienilo od wczoraj;D
domikcw ty zgrabniaro! pieknie wygladasz,brzuszek super:D pozwolisz ,ze spytam:czy ty wogole cos przytylas??
Gosiak Ej!! ty masz wiekszy brzuszek ode mnie!! Kolejna laseczka!!
Agnieszko Pieknie wygladacie z leniuszkiem:D

ja dzisiaj odsypialam pol dnia nie przepana noc. Dopadla mnie jakas bezsennosc i krazylam po domu do 5 rano:/

Mynia ty sie nie łam bo i tak ja wiem ze tam w brzuszku masz fasolke.

Ostatnia edycja:
Kochane ja tylko znikam i się pojawiam:) teraz też tylko na chwilę, chciałam wszystkim życzyć owocnych staranek, pięknych temperaturek i do jutra:)

Myniu Ciebie dziś szczególnie ściskam i trzymam kciuki (a kicia pazury) za jutrzejszy pomiar:) &&&&&&&&&&&&&&&

Myniu piękna temp.! Nadal trzymam kciuki!
Basia77 jak dla mnie wygląda to całkiem dobrze- widać jest skok-czyli owu jest :tak:może trochę późno ale najważniejsze, że jest! Masz dietę? Jeśli nie to może warto pomyśleć to owu będzie wcześniej i będą cykle bardziej regularne;-)
Sihaya dziękuję! Ładnie to ujęłaś!
Noelle a Ty jak tam? wracasz do pracy czy na razie zwolnienie?
Asita a jak temp. u Ciebie?
Sailor nie rozkręciła się wredna @? to ja trzymam kciuki nadal!

Wykresów nie widzę tylko na moim kompie w domu, to jakieś sterowniki szlag mi trafił....
Ja się cieszę, bo dziś M wraca...tylko trzeba w pracy się przemęczyć i będzie weekend! Owocnych staranek dziewczyny!

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny z PIĄTKOWEGO rana :-D
Myniu śliczna ta Twoja tempka i tak ma być już przez 9 miesięcy :tak:
Różniczka u mnie tempka 37,03, ale wstałam niecałe 2h przed mierzeniem także zaburzona :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry