• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka od stycznia 2012.

Różniczko swoich tez nie widzisz? pewnie jakiejś wtyczki brak...
Basiu bo myślałam, że może wcześniej było podejście do owulacji nieudane i po kilku dniach kolejne.

reklama

Czarnooka
zdjecie brzuchola wczoraj wrzucilam ;P Nie wiele sie zmienilo od wczoraj;D
domikcw ty zgrabniaro! pieknie wygladasz,brzuszek super:D pozwolisz ,ze spytam:czy ty wogole cos przytylas??
Gosiak Ej!! ty masz wiekszy brzuszek ode mnie!! Kolejna laseczka!!
Agnieszko Pieknie wygladacie z leniuszkiem:D

ja dzisiaj odsypialam pol dnia nie przepana noc. Dopadla mnie jakas bezsennosc i krazylam po domu do 5 rano:/

Mynia ty sie nie łam bo i tak ja wiem ze tam w brzuszku masz fasolke.

Ostatnia edycja:
Kochane ja tylko znikam i się pojawiam:) teraz też tylko na chwilę, chciałam wszystkim życzyć owocnych staranek, pięknych temperaturek i do jutra:)

Myniu Ciebie dziś szczególnie ściskam i trzymam kciuki (a kicia pazury) za jutrzejszy pomiar:) &&&&&&&&&&&&&&&

Myniu piękna temp.! Nadal trzymam kciuki!
Basia77 jak dla mnie wygląda to całkiem dobrze- widać jest skok-czyli owu jest :tak:może trochę późno ale najważniejsze, że jest! Masz dietę? Jeśli nie to może warto pomyśleć to owu będzie wcześniej i będą cykle bardziej regularne;-)
Sihaya dziękuję! Ładnie to ujęłaś!
Noelle a Ty jak tam? wracasz do pracy czy na razie zwolnienie?
Asita a jak temp. u Ciebie?
Sailor nie rozkręciła się wredna @? to ja trzymam kciuki nadal!

Wykresów nie widzę tylko na moim kompie w domu, to jakieś sterowniki szlag mi trafił....
Ja się cieszę, bo dziś M wraca...tylko trzeba w pracy się przemęczyć i będzie weekend! Owocnych staranek dziewczyny!

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny z PIĄTKOWEGO rana :-D
Myniu śliczna ta Twoja tempka i tak ma być już przez 9 miesięcy :tak:
Różniczka u mnie tempka 37,03, ale wstałam niecałe 2h przed mierzeniem także zaburzona :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry