Mynia_82
Fanka BB :)
To ja Różniczko jestem po równo otyła
choć raz to dobrze 
a cukier nie pamiętam jaki miałam ale zawsze przy okazji bada okresowych sobie robię to mam sporo poniżej górnej granicy normy aż się lekarze dziwią, że ja przy otyłości mam dobre ciśnienie, dobry cholesterol i dobry cukier, no ale na szczęście tak mam
Chyba nie odnajdę teraz moich zdjęć z USG a chętnie bym Ci pokazała
Ale jak znajdę to podeślę 
Asito ja tez próbowałam wiele razy zrzucić kg ale to jest bardzo trudne, a ja mam bardzo słabą silną wolę
Tzn u mnie przeważnie ona jest silna prze 2-3 miesiące a potem wystarczy, że raz zjem coś niedozwolonego i klops
No ale jak się okaże jakimś cudem, że w ciązy jestem to na pewno dla dzidzi się przerzucę. Już wiem, że bardzo duzo daje całkowite odstawienie soli... i to zrobię na pewno.
Dziewczyny, trzymajcie jutro kciuki mocno za moją temperaturę, bo jeśli ma spaść to właśnie jutro
a cukier nie pamiętam jaki miałam ale zawsze przy okazji bada okresowych sobie robię to mam sporo poniżej górnej granicy normy aż się lekarze dziwią, że ja przy otyłości mam dobre ciśnienie, dobry cholesterol i dobry cukier, no ale na szczęście tak mam
Chyba nie odnajdę teraz moich zdjęć z USG a chętnie bym Ci pokazała
Asito ja tez próbowałam wiele razy zrzucić kg ale to jest bardzo trudne, a ja mam bardzo słabą silną wolę
Dziewczyny, trzymajcie jutro kciuki mocno za moją temperaturę, bo jeśli ma spaść to właśnie jutro
przy wzroscie 182cm waze 69kg
a skoro jesteś równa wszędzie i z cukrem jest ok to się nie przejmuj
dostalam kiedys od ginek-endokrynologa tabletki Metformax mialy pomoc w unormowaniu moich nieregularnych okresow ale niestety nie pomogly