reklama

Staranka od stycznia 2012.

Myniu Asisto kobietki moje kochane trzymam za was mocno za was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7 i wysyłam fluidki :)

reklama
Różniczko ja ma taka tempkę w każdym cyklu :tak: utrzymuje mi się do 12 dnia po owu, także jak 13 będzie wysoka to wtedy mogą sobie pomyśleć, że jest coś na rzeczy ale teraz to ten cykl nie różni się niczym od moich poprzednich :tak:
Agnieszko dziękuję, przydadzą się na następny cykl :tak:
Akurat tak mi się wizyta u gin zbiegła, że w ten dzień mam dostać @ lub najpóźniej 2 dni po czyli 16.11. :-D

Ostatnia edycja:
Hej!
Witam się z rańca oczywiście ze świeżą porcją fluidków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Myniu temperaturka Cię słucha:tak:, ależ emocje! Trzymam kciuki i dmucham, żeby tempka nie spadła :)
Asitka u Ciebie też tempka pięknie winduje do góry:tak: Zaciskam kciuki!
Agnieszko śliczny masz brzusio:tak:
Noelle Ty jesteś chudzinka, ja ważę 55kg przy wzroście 165cm. A brzusio też Ci się już ładnie zaokrągla i ani się spostrzeżesz to będziesz miała piękną piłeczkę:)

Resztę dziewczyn pozdrawiam serdecznie :)

witajcie
kupiłam test korci mnie żeby robić, mąż powiedział że piersi mam jakieś większe... hmmm
dziś tempka zaburzona bo pół nocy Oliwia nie chciała spać ehhh mi się wydaje że te bóle piersi to też takie silniejsze niż w innym cyklu bo już długo długo czekam na @ , no i kręgosłup mnie boli w dole ehhhh idzie @ wielkimi krokami

Mgiełko ja krótko przed @ to mam wszystkie objawy ciąży, większe piersi, częstomocz, itd. :tak:dlatego w tym cyklu po wynikach męża już się nie nakręcam bo wiem, że w tym cyklu na pewno nic z tego nie będzie :no: więc tylko czekam na @, co do testu to jak tak późno miałaś owu to wyszedłby Ci już :confused:

fiu fiu ale piękny negatyw hahah
ale ja głupia jestem co ja sobie myślałam :angry:
10zł poszło się......
oj tam koniec z testami mam dość, niech ta wredna @ przylizie, potem zrobie tą prolaktynę i potem będziemy myśleć co dalej
idę sprzątać biuro dziś piątek
cmok dziewuszki

reklama
Cześć dziewczynki ;-)

Myniu tempka super - kciuki zaciśnięte:-)

Noelle cudny brzusio ;-)

Dziewczynki trzymam za Was wszystkie mocno kciuki i ślę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Podczytywałam Was ale jakoś nie miałam weny na pisanie. Jakieś bezsenności mnie dopadły, bo spać nie mogę, budzę się w nocy - masakra ... U mnie ok, wysypu krostek brak (więc mam cichą nadzieję, że wszystko będzie dobrze i ospa mnie nie dopadnie), mdłości mam nadal i to czasem nawet bardzo duże i męczące. Wrzucam fotę mojego brzucholka, bo już widać :-)

Zobacz załącznik 513837

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry