reklama

Staranka od stycznia 2012.

Ficaria kochana jesteś :)
Sihayko mój Fiś też na parapecie podsypia w tej chwili. Jak ja bym chciała, żeby on się przytulił do mnie, spał na mnie, przy mnie, żeby był jakiś taki... bardziej koci. Niby mam kota a w praktyce mam w domu małego złośliwca. Nawet przytulic i pogłaskać dziada nie można bo zaraz gryzie...

moja właśnie przyszła, położyła się mi na kolanach a główkę oparła o mój lewy nadgarstek - tym sposobem klikać mogę tylko jedną ręką;)

reklama
Dobra, niech już robi te testy, nasz Mynia, bo nie wytrzymie... :P To kiedy, kiedy?

Wiecie moja przyjaciółka ma takiego kota rozrabiakę i złośliwca. Ale mi on z kolei imponuje, że nie jest spolegliwy i chodzi jak prawdziwy kot (to jest kotka) swoimi drogami. Jak chce żeby go przytulać to sama przyjdzie i połozy się na kolanach (zdarza jej się to bardzo rzadko) i masz ja głaskać dopóki ona chce, bo jak się skończył limit głaskania (nie wiem czy ona to liczy czy jak :P) to trach pazurami i ucieka! :)

A moja sunia coś nie chce rodzić i nie wiem czy mam się martwić...?

Cześć kobitki :)
Mgiełko :) :* oby za Tobą posypał się worek z II kreseczkami!
Sihaya to ja jeszcze do poniedziałkowych emocji dorzucam wizytę u gin moją i Isis ;-)
Mynia u nas beta ok 40zł kosztuje :tak:
Agnieszka rób zdjęcia w tak ważnym dniu dla córci i pochwal nam się nimi później :-)
A ja zaraz uciekam bo pół dnia w kuchni już mam zaplanowane :/ miłego dnia :)

Myniu zrób betkę bo teściory zawodne są :-)
Sihayko ja mam dzisiaj II zmianę na 14 odę więc po 15 mąż odbierze TsH ft3 i ft4 a za parę dni będzie wynik tych tpo i tg:tak:

Strasznie się cieszę,że u Mgiełki coś się dzieje. :tak: i że udało się bez żadnego clo itp to daje nadzieję i tak jak Gosiak (chyba) pisała czasem wiele cykli się czeka żeby zaskoczyło

Pianko to za Was oczywiście też trzymam kciuki:) miłego kuchennego dnia:)

Ficaria czy to ja jestem Twoją przyjaciółką, czy o ty samym kocie piszemy?;) moja dokładnie tak samo, jak chce to się łasi, dopomina a jak się skończy limit, to pazury, fuczy lub ucieka;]

Nie uważacie, że najwyższy czas na kawę i ciasteczko?? :D
Leć Myniutku po tą wuzetkę to się razem rozsiądziemy i rozsmakujemy;)
eh.. i gdzie to moje wiosenne postanowienie o braku kawy:/ wraz z pracą poszło w las:/

Sailorku to niech mąż da nam znać jak wyniki:D oby były jak najlepsze &&&
...mnie takie fasolinki jak u Mgiełki czy Margotki strasznie podnoszą na duchu.. ach...

Ostatnia edycja:
Moje wyniki zostaną od razy przekazane pani gin. także dowiem się 28 listopada jak wyszły, a badanie mam za darmo :tak:
ręka nadal mnie boli, maskara nie mogą jej zgiąć nawet :-(

co do wuzetki to ja robiłam w zeszłym tygodniu i jeszcze mi zostały 4 kawałki :-D
ja właśnie zrobiłam sobie kawkę i jem ciasteczko belvite, bo strasznie spać mi się chce

Asitko ja zrobiłam prywatnie bo lekarz z przychodni już kiedyś też nie chciał mi wydać wyniku badanka a właśnie mówił,że mam badania oka tu się okazuje,że nie ok. uwierzyłam na słowo a tu mój gin mówi,że średnie badania i on obstawia niedoczynność tarczycy. Nie wiem czemu lekarze lekceważą czasem pacjentów. Do endokrynologa tez idę prywatnie.:tak:

reklama
ja dziewczyny wysyłam fluidki &&&&&&&&&&&&&&&
ale to że wyszedł test pozytywny to jeszcze nic nie znaczy , niektóre z was wiedzą o czym mówie i przeszły przez to piekło poronienia, więc nikomu nic nie mówie cicho sza i czekam na rozwój wypadków
w środe rano usg wiec moze cos sie okaze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry