reklama

Staranka od stycznia 2012.

ja na to akcję z odchudzaniem to bym się przyłączyła ale moja silna wola nie współpracuje ze mną i zawsze jak sobie postanowię, że biorę się za siebie to po dwóch tygodniach już z tym kończę :angry:

reklama
Sihaya to tak jak u mnie, a mój mąż mówi po co teraz będziesz się odchudzać jak staramy się o dziecko, jak urodzisz o wtedy weźmiesz się za siebie i tak właśnie mój mąż mnie wspiera w odchudzaniu

Dziewczyny, przysnęło mi się a jak się obudziłam poleciałam od razu po test. Teraz czekam aż mi się siku zachce. Sikałam godzinę temu to chyba jeszcze z godzinę poczekać co? Bo w razie czego za małe stężenie by było... a w międzyczasie nadrobię co pisałyście:)

no my już po Moja niunia jest oficjalnie przedszkolakiem :))

Isis Ja też mam dzisiaj fazę na ogórkową w ogóle na ogórki

Załączniki

• P1120509.jpg
    P1120509.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 38
  • P1120517.jpg
    P1120517.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 39
Sihayko nie byo moich wuzetek buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:( wzięłam kremówkę ale to nie to samo. wuzetki są najlepsze na świecie...
Paulinko niezły kocur:) no nie moge :) A dla Mikołajka wszystkiego najlepszego :)
Agacynda, nei denerwujcie mnie z tymi kotami. Ja też chcę przytulaka. a on nawet jak przychodzi się przytulić (na 30 sekund) to jeszcze na koniec odchodząc i tak mnie dziabnie... tak chyba, żebym sobie nie myślała, że się zmienił...
Ja dziś zjadłam śniadanie ale było mi mało więc zagryzłam croissantem z Lidla, potem lodami śmietankowymi Grycana, a na końcu chipsami i teraz mam ochotę na zupę ogórkową i muszę lecieć po składniki i ugotować - masakra
A potem się mówi, że ciężarne maja mdłości... czy ktoś ma jeszcze wątpliwości czemu??? :-D:-D:-D

Agnieszko przedszkolaczek pierwsza klasa:)

Myniu ja obejrzałam właśnie 2 odcinki Allki, pierwszy sezon;) i zaczynam trzeci hehe... zapraszam;)
no i czekam na wynik teściora... baaaaaardzo jestem ciekawa co zobaczysz:) &&&&&&&&&&&&&&&&
Ja też uwielbiam wuzetki, kremówki tak średnio - za to mój mąż na odwrót:)

Znowu oglądam ciążę z zaskoczenia:)
Wysłuchałam piosenki od sihay jedząc kremówkę :) ale zamiast kawki maślanka :P
Sihayko, ja jestem na 5 odcinku pierwszej serii ;) zaraz po ciąży z zaskoczenia ogląda następny :)

Margotko włąsnie wypiłam troszkę maślanki... za późno przeczytałam co napisałaś :)
ale życie jest przewrotne mi sie ostatnio non stop chce siku a teraz czekam i nic :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry